A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Для здобувачів освіти Білилівської гімназії  сьогодні пролунав останній дзвінок.

Дата: 02.06.2023 07:57
Кількість переглядів: 185

        Для здобувачів освіти Білилівської гімназії  сьогодні пролунав останній дзвінок.  Позаду - неймовірно важкий та трагічний навчальний рік, який назавжди залишиться у пам’яті цьогорічних випускників. Сьогодні у доросле життя відправилися шість молодих та перспективних вихованців закладу. На початку урочистостей пролунав державний гімн. Присутні вшанували загиблих на війні в Україні захисників та захисниць хвилиною мовчання.
   Після розпочалася святкова частина. Керівництво закладу відзначило грамотами та пам’ятними подарунками школярів, які якнайкраще показали себе в олімпіадах та конкурсах. Гімназії є, ким пишатися, адже щорічно учні демонструють високі результати у різних дисциплінах. 
І батьків, і вчителів, і дітей порадували виступи творчих колективів, а також вітальні слова рідному навчальному закладу від одинадцятикласників та першачків.

   Щиро бажаємо всім учням літніх канікул під мирним небом України. Випускникам – відмінного старту на дорослому життєвому шляху. А вчителям – гордості і захопленості від успіхів своїх учнів та вихованців! 

Заступник директора з виховної роботи Тетяна Кваша

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора