A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті та примирення у Білилівському ліцеї

     8   травня 2024 р. з метою відзначення Дня пам’яті та примирення у Білилівському ліцеї проведено рід заходів. Зокрема учні 10-11 класів здійснили покладання квітів загиблим воїнам у Другій світовій війні та до місць поховань Захисників України, загиблих в наслідок широкомасштабної російської агресії та антитерористичної операції. Учителем історії Білоусом В. М. проведено лінійку пам'яті "Пам'ятаємо тих хто загинув за Україну, шануємо тих, хто бореться за неї…" для учнів 1-11 класів. Класними керівниками 1-11 класів проведено години спілкування "Маки пам'яті". Головою учнівського самоврядування Мельник Софією під керівництвом педагога-організатора організувано флешмоб для учнів 1-11 кл. "Квітка пам'яті" та оформлено інформаційний стенд. Бібліотекарем Котелянець Г. І. підготувлено виставку літератури «Пам'ять серця. Пам'ять сивини. Пам'ять тих, хто не прийшов з війни».        Ніколи не будуть забутими імена наших захисників, тих, хто не пощадив свого життя заради України. І ми – українці, ніколи не забудемо і ніколи не здамося, бо ми нація вільних і незламних…

12:20 08.05.2024

Учні 10-11 класів Білилівського ліцею відвідали Поліський національний університет

   Профорієнтаційна робота з учнями - один з головних напрямків виховної роботи, який спрямований на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві. Перед кожним учнем школи постає проблема: "Ким бути?". І важливо вирішити її правильно, із урахуванням і своїх інтересів і схильностей, і інтересів держави.

15:09 19.04.2024

Агітаційна кампанія щодо вступу у вищі військові навчальні заклади учням 10-11 класів

    6 квітня представники Другого відділу Бердичівського районного ТЦК та СП -смт.Ружин провели агітаційну кампанію щодо вступу у вищі військові навчальні заклади учням 10-11 класів  Білилівського ліцею.

13:38 07.04.2024

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти "Земля - наш спільний дім"!

    Екологічна бригада «Екофронт» Білилівського ліцею Ружинської селищної громади взяла участь у Всеукраїнському конкурсі колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» та виборола ІІ місце на обласному етапі конкурсу.       

08:32 05.04.2024

Благоустрій території ліцею

      З метою поліпшення санітарного стану навколишнього середовища 1-2 квітня у ліцеї  пройшла акція по благоустрою території. Учнівське самоврядування  на чолі з класними керівниками 5-11 класів прибрали  осінній падолист, обкопали квітники, посадили  квіти, впорядкували шкільний двір. Заходи з благоустрою важливі не лише під час проведення подібних акцій.

19:05 04.04.2024

Алея випускників

    Випускники Білилівського ліцею 2024 року започаткували добру і важливу традицію – алею лип випускників. Ця подія до вподоби нашій молоді, адже вони таким чином залишають приємні враження та пам’ять про свій клас і навчальний заклад.

09:22 03.04.2024

Спортивне орієнтування у рамках ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» між закладами загальної середньої освіти Ружинської територіальної громади.

    28 березня 2024 року  команда ліцею взяла участь у змаганнях із спортивного орієнтування у рамках ІІ (територіального) етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» між закладами загальної середньої освіти Ружинської територіальної громади та за результатами журі  виборола І місце і отримала право представляти Ружинщину на ІІІ (районному) етапі змагань!

15:01 29.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора