A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

У ліцеї пройшли заходи до Дня рідної мови

    Традиційно 21 лютого, з нагоди Міжнародного дня рідної мови, у Білилівському ліцеї була проведена низка заходів, щоб ще раз серцем до материнської мови, найкращої, найсвятішої, найріднішої. Школярі  долучилися до

18:59 22.02.2024

Тренування учнів ліцею до Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу

     З метою реалізації ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України, популяризації видів спорту, збільшення рухової активності учні 9-10 класів ліцею взяли участь у тренуваннях з баскетболу в рамках  проєкту  "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" під час яких виконували спеціальну розминку з баскетболу, загально-розвиваючі вправи в русі з м'ячем та удосконалювали елементи техніки гри під керівництвом вчителя фізичної культури Міськової В.В.

17:54 22.02.2024

У ліцеї вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

      Сьогодні ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні, які загинули навесні 2014 року з початком російського вторгнення на сході України. 20 лютого стало символом мужності, сили духу та безстрашності українського народу.

15:09 20.02.2024

Відкриття зонального етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

    16 лютого 2024 року у Білилівському ліцеї відбулося урочисте відкриття зонального етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Захід відбувся під загальним гаслом «Разом переможемо».

15:26 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора