A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

День цивільного захисту в ліцеї

Дата: 31.05.2024 10:55
Кількість переглядів: 170

       29 та 30 травня у Білилівському ліцеї  до Дня цивільного захисту  заступником директора з навчальної роботи Квашею Л.І. та педагогом-організатором Пономарьовою В.О. проведено гру-квест «Простір безпеки». Метою такого заходу є:  сприяти формуванню в дітей комплексу навиків і вмінь діяти індивідуально та колективно у будь-яких екстремальних ситуаціях; розвивати фізичні показники, загартованість; стимулювати розвиток витривалості, рішучості, кмітливості; формувати вміння спостерігати, аналізувати, робити висновки; знаходити правильне рішення.

      Захід  розпочався з лінійки, на якій було  повідомлено про зміст гри   і роздано маршутні листи. Участь взяли 5-11 класикласи. Кожному класу потрібно було пройти 7 етапів, щоб показати свою спритність, мудрість, лаконічність, силу, розум  і згуртованість .

За результатами змагань перемогу здобули: 1 місце – 8 клас, 2 місце – 9 клас, 3 місце – 6 клас.

      Також до нас завітали Котлярчук О та Шундер О., місцеві рятувальники ДСНС, які багато цікавого розповіли про свою роботу. А також застерегли і попередили ліцеїстів як діяти у незвичайних ситуаціях.

В ході квесту класні керівники і класоводи повторили та закріпили комплексні  інструктажі. Такі заходи виховують працелюбність, чесність, відвагу, дисциплінованість, увагу до ближнього, потребу жити в мирі та злагоді, у разі потреби діяти обізнано, спокійно, особисто й колективно.               

Педагог-організатор  Валентина Пономарьова. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора