A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо переможця ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

       25 листопада  на базі  Ружинського ліцею  консультантом  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  Симоном А.С. було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської  олімпіади з біології.

23:38 27.11.2023

День Гідності та Свободи

       День Гідності та Свободи нагадує українцям про переломні сторінки в нашій історії. Впродовж віків український народ виборює свою волю, принципи та традиції. Сьогодні ми пишемо нову сторінку української історії – вільного народу, який є господарем на свої землі, адже вся Україна стала полем битви за людську гідність, свободу і незалежність.        21 листопада День Гідності і Свободи відзначили і в нашому навчальному закладі. У цей день педагогом-організатором Пономарьовою В. О. та вчителем музичного мистецтва Маркевич І. В. було проведено мітинг-реквієм «Ми гідність пронесемо крізь віки», під час якого здобувачі освіти вели мову про фундаментальні цінності української нації, про силу та волю, наснагу до боротьби, сміливість та вміння усілякими засобами протистояти російським загарбникам; переглянули документальний фільм «Революція гідності» та долучились до флешмобу «Стрічка гідності». Лідери учнівського самоврядування оформили інформаційний стенд «Сила гідності і свободи».       Також ліцеїсти вшанували пам’ять загиблих за незалежність України. Адже тільки завдяки їм ми вільні творити майбутнє у нашій незалежній державі!

14:10 22.11.2023

Про призначення стипендії Кабінету Міністрів України

     Шкільна родина Білилівського ліцею знову щиро радіє і пишається успіхами наших учнів! Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про призначення стипендій Кабінету Міністрів України переможцям Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2022/2023 навчального року»  призначено стипендію Кабінету Міністрів України учениці, яка закінчила 11 клас Білилівської гімназії  в 2023 році – Кирилішиній Вікторії Сергіївні, переможниці Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, вчитель Котлярчук Н.Л.

21:15 17.11.2023

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(Деревина дров’яна непромислового використання)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

09:31 03.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора