A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні

Захист Небесної Сотні нас не лишає й на мить, Але сьогодні – пора тривожна, дуже усім болить… Те, що зробили Герої, наша мета -  зберегти! Господи, Україну для майбутнього захисти!

20:55 21.02.2023

 Заходи до Міжнародного дня рідної мови

     Наша рідна українська мова – одна з найбагатших і наймелодійніших мов світу. Її порівнюють з калиною, бо вона така ж красива, як народний, улюблений символ українців, її порівнюють зі співом солов'я, бо лине вона, як ніжна пісня співучого соловейка.   

14:25 21.02.2023

Участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2023», номінація «Фізична культура»

   На Житомирщині завершився  І тур конкурсу "Учитель року-2023", який проводиться з метою виявлення й підтримки творчої праці вчителів, підвищення їхньої професійної майстерності та популяризації педагогічних здобутків. Цьогоріч у номінаціях учасників були представлені чотири освітні напрямки: основи здоров’я, початкова освіта, фізичне виховання та захист України. Педагоги нашої гімназії є постійними учасниками даного конкурсу. У цьому навчальному році участь взяла вчитель фізичної культури вищої кваліфікаційної категорії Міськова В.В.

19:14 20.02.2023

Вітаємо переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України!

         Однією з форм роботи з інтелектуально обдарованою молоддю є Мала академія наук України, де виховано багато талановитих учених, державних діячів, творчих індивідуумів різних фахів. Мала академія наук України – це структурна складова системи позашкільної освіти, яка сприяє виявленню здібностей, обдарувань, і самовизначенню та реалізації особистості засобами залучення до пошукової, експериментальної, дослідницької роботи в різних галузях науки і техніки, забезпечує її творчий, інтелектуальний, духовний розвиток, професійну орієнтацію, підготовку до майбутньої професії та громадської діяльності.

20:53 16.02.2023

День єднання

     У гімназії продовжується декада національно-патріотичного виховання. Сьогодні, 16 лютого, ми вдруге відзначаємо День єднання. З нагоди цього свята були проведені різні тематичні виховні заходи. Але усі класні колективи об'єдналися навколо здійснення однієї мети - в єдності наша сила і перемога! Ми твердо віримо, що у 2024 році День Єднання будемо святкувати вже у вільній від окупанта Україні! Дякуємо нашим Героям, які кожного дня наближають омріяну Перемогу!

19:37 16.02.2023

Продовження декади національно-патріотичного виховання

    Продовженням флешмобу стала акція до дня закоханих "З любов'ю нашим захисникам", яка проводилася протягом 13-15 лютого. До акції долучилися усі класні колективи. За участю батьків і класних керівників діти підготували захисникам патріотичні валентинки, обереги, листи, малюнки. Кожен виріб пройнятий любов'ю, гордістю і вдячністю нашим бійцям. Так школярі передали тепло своїх сердець і висловили підтримку воїнам ЗСУ.

22:31 15.02.2023

Декада національно-патріотичного виховання

    Із 13 лютого у гімназії проводиться декада національно-патріотичного виховання, яка розпочалася благодійним ярмарком «Разом до Перемоги». А день закоханих проходив у жовто-блакитних кольорах. Класні колективи 5-11 класів взяли участь у візуалізованому флешмобі (оформленні вікон) «Наше серце належить ЗСУ!».     Продовженням флешмобу стала акція до дня закоханих "З любов'ю нашим захисникам", яка проводилася протягом 13-15 лютого. До акції долучилися усі класні колективи. За участю батьків і класних керівників діти підготували захисникам патріотичні валентинки, обереги, листи, малюнки. Кожен виріб пройнятий любов'ю, гордістю і вдячністю нашим бійцям. Так школярі передали тепло своїх сердець і висловили підтримку воїнам ЗСУ.

20:01 15.02.2023

Благодійний ярмарок "Разом до перемоги"

       Сьогодні у гімназії відбувся  благодійний ярмарок "Разом до перемоги". Завдяки нашим юним патріотам та їхнім батькам було зібрано 15400 грн.  Кошти кожен класний колектив передав Софії Бондар, яка проводила збір на авто для свого чоловіка та його побратимів.   Гаслом ярмарку стали слова найменших учасниць акції - Влади та Злати: "Саші на машину". Ці слова запали в душу кожному, хто бачив малюнки цих ще маленьких, але дуже талановитих дівчаток.    Висловлюємо щиру подяку всім батькам, дітям, працівникам і жителям села, які долучилися до проведення ярмарку. Щира подяка за вашу небайдужість і активну участь у житті гімназії.       Дуже приємно, що в наш нелегкий час існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Ви неймовірні!!!          Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею.         Бажаємо всім миру та Перемоги!                                                                                                   Василь Ямковий, директор гімназії

20:28 13.02.2023

Вітаємо переможця обласного етапу олімпіади з української мови та літератури!

      11 лютого 2023 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури у дистанційному форматі із дотриманням законодавства України щодо заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

19:28 13.02.2023

Зустріч з волонтерами

       Майже рік тому Україну охопила повномасштабна війна. Воля, незламність, єдність - ці поняття набули особливого сенсу для кожного з нас. Мільйони героїв пішли боронити рідну землю від загарбника. Щодня, щохвилини вони роблять усе можливе, щоб наблизити Перемогу над рашистами. Їхній патріотизм, їхній бойовий дух і віра викликають гордість і захоплення.        Саме про героїзм, відвагу, громадянський обов'язок йшлося під час уроку патріотичного виховання, проведеного 8 лютого з учнями 8-11 класів. Організаторами заходу стали БФ «Українська команда», ГО «Громадський актив Ружинщини», Ігор Зозуля та Оксана Кухта. Під час спілкування із Ігорем Зозулею наша молодь дізналася про фронтові будні захисників, про нелегку працю волонтерів, про героїв, які віддали життя за Батьківщину. Також Ігор Анатолійович розповів про потреби військових і про те, як багато для них значить наша підтримка. Ще школярі мали змогу побачити елементи спорядження сучасних воїнів, розглянути уламок ворожої ракети і гільзи від артилерійських снарядів. Але найважливішим атрибутом зустрічі став прапор України із особистими підписами та побажаннями захисників Бахмута, серед яких є підпис нашого вчителя Мудрака О. І.     Наприкінці зустрічі Ігор Зозуля, подякувавши усім  здобувачам освіти Білилівської гімназії за листи і малюнки, передав гостинці від військових та землячки з Німеччини Ольги Отто. Він наголосив, що дитячі вироби особливо цінні для захисників, вони підтримують і зігрівають у важкі хвилини.      Щиро дякуємо БФ «Українська команда», ГО «Громадський актив Ружинщин», Ігорю Зозулі та Оксані Кухті за цікаву зустріч, розповіді про реалії війни та гостинці. Разом до Перемоги!                                                                      Кваша Т. П., заступник директора з виховної роботи

14:27 09.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора