A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

         21 листопада на честь початку двох великих революцій – Помаранчевої та Євромайдану – в Україні відзначається День Гідності та Свободи. У 2022 році ці поняття набули особливих сенсів для українців, адже на нашу землю знову прийшла війна. Кожен з нас – на війні. Хтось зі зброєю, хтось з різними способами допомоги фронту, але кожен своїми діями  доводить віковічну істину: Україна - країна нескорених!           Саме ці слова стали гаслом виховного заходу, який підготували педагог-організатор Пономарьова В. О. та вчитель музики Маркевич І. В. Спочатку усі присутні вшанували Героїв Майдану, Героїв України, які ціною власного життя захищають свободу й незалежність нашої країни, та поклали квіти до меморіальної дошки Олександра Закусила, який героїчно загинув на Сході України у 2014 р. Учасники  згадали революційні події осені 2004 р. та осені – зими 2013-го, вшанувавши хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні. Особливо трепетно з уст школярів лунали слова подяки героям за життя і волю, а патріотичні пісні й тематичний відеосупровід відображали дух патріотизму, нескореності, волелюбності. Логічним завершенням заходу стала молитва за усіх, хто боронить нашу землю від ворога.          Революція Гідності, Євромайдан і запекла боротьба  проти держави-терориста показали, що гідність і свобода для українців є не просто словами, а сенсом життя. Тетяна Кваша

10:28 22.11.2022

Участь у Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді  імені  Тараса Шевченка

       З метою утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді 17 листопада о 14.00 год учні гімназії Чмерук Дмитро(8 кл.) та Кирилішина Вікторія(11 кл), вчитель Котлярчук Н.Л.,  взяли участь у ІІ етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді  імені  Тараса Шевченка. Конкурс був організований на базі  Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ружинської селищної ради в онлайн-режимі.

13:22 17.11.2022

День української писемності та мови

     Сьогодні, у День української писемності та мови, учні гімназії писали листи захисникам та захисницям України, взяли участь у Всеукраїнському диктанті національної єдності, провели класні заходи. Зокрема учні 3 класу (вчитель Кирій Т. А.) підготували пізнавальний захід "Мова - душа народу". А напередодні педагог-організатор Пономарьова В.О. за участю учнівського самоврядування й учителів презентувала відеосюжет "Ми подолаєм тебе, враже, рідним словом!". Історію та значення цього дня висвітлював інформаційний стенд  "Я люблю рідну мову". Усі заходи довели, що наша сила в єдності, а сила мови і національної свідомості - непереможні!

22:19 09.11.2022

Благодійний ярмарок на підтримку захисників України

    7 листопада у гімназії відбувся благодійний ярмарок на підтримку захисників України. Більшість школярів разом із батьками приготували різні солодощі. Смаколики вражали різноманітністю: торти, тістечка, пироги, печиво, тощо.  Навіть найменші школярики активно продавали свою випічку, розуміючи важливість даного заходу. Наші маленькі патріоти зібрали 7952 грн. До збору коштів також долучилися вчителі та жителі села. На сьогодні сума становить 12281 грн. Ці кошти перераховано на рахунок однієї з бахмутських військових частин для придбання системи безперебійного живлення для старлінка. Детальний звіт (світлини та квитанція) надійде після придбання приладу. Щиро дякуємо усім небайдужим, хто долучився до проведення ярмарку, а також людям, які дали власні кошти. Сьогодні кожна гривня та добра справа у тилу з кожним днем наближають той знаменний момент, коли ми здобудемо довгоочікувану перемогу. Слава Україні і Героям Слава!

21:54 07.11.2022

Участь у Всеукраїнському місячнику шкільних бібліотек

      На  виконання наказу відділу освіти Ружинської селищної ради №121 від 14.09.2022 р. та з метою популяризації шкільних бібліотек посилення читацьких інтересів школярів у Білилівській гімназії з 3 по 31 жовтня  в проводиться  місячник шкільних бібліотек «В НАС ЄДИНА МЕТА – УКРАЇНА СВЯТА, НЕЗДОЛАННА НІКИМ І НІКОЛИ!».

23:01 03.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора