A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років

       Сьогодні у Білилівській гімназії були проведені заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років, зокрема флешмоб «Незабудка пам'яті», оформлення стіни пам'яті та виховні години «Ми пам’ятаємо! Ми сильні!». Кожен День пам’яті жертв Голодомору – це нагадування нам про відповідальність за недопущення ненависті, геноциду в майбутньому та відстоювання людської гідності, прав і свобод.

12:08 26.11.2021

Тиждень зарубіжної літератури

      У Білилівській гімназії з 15 по 19 листопада проходив тиждень зарубіжної літератури, організаторами якого стали вчителі зарубіжної літератури Пономарьова Валентина Олександрівна та Білоус Володимир Миколайович. Впродовж тематичного тижня були проведені такі заходи: проекти за QR-кодами, конкурси гул-дудлів за прочитаними творами та літературних мемів «Покреативимо!», конкурси ФБ-сторінок письменників та літературних героїв, тести на уважність, літературні кросворди, вікторини й розмальовки. Цікавинкою тижня стали продуктивні перерви, на яких учні з великою цікавістю складали літературні пазли та кубики. Протягом п’яти днів учні 5-11 класів демонстрували творчі здібності, ерудицію, брали активну участь у всіх завданнях. Також гімназисти дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатили свої знання про кращі твори зарубіжної літератури.

12:08 19.11.2021

День української писемності

      І возвеличимо на диво – і розум наш, і наш язик... (Т. Шевченко) – під таким гаслом проходили заходи до Дня української писемності та мови у Білилівській гімназії. Творчо і змістовно  учні 5-11 класів працювали над проектами «Мова – скарб народу». Також за участю членів учнівського самоврядування відбулося оформлення плакату співпраці «Я люблю українську мову». Голова учнівського самоврядування Кирилішина Вікторія ініціювала презентацію відеоролика «Мова – духовне багатство народу». Але родзинкою дня став 21 радіодиктант національної єдності, у якому взяли участь  учні 7-11 класів та працівники гімназії. Сьогоднішній день об’єднав усіх, хто шанує українську мову, хто хоче її вчити, хто хоче про неї дізнаватися більше.

15:40 09.11.2021

Участь в акції "Висадження дерев одним мільйоном за 1 добу "

     29 жовтня учні Білилівської гімназії взяли участь в Акції "Висадження дерев одним мільйоном за 1 добу ", організатором якої є БФ "Озеленення України" та висадили 223 саджанці дубів на території гімназії та села.

21:35 29.10.2021

Військово-спортивні змагання на честь Дня Захисника України

      13 жовтня на честь Дня Захисника України у спортивній залі гімназії відбулися військово-спортивні змагання, де зустрілися команди 9-11 класів. Під час різних конкурсів хлопці та дівчата мали змогу позмагатися у силі, спритності, винахідливості, сміливості, відважності, і звісно ж, витривалості. Але однозначно найбільш цікавим для всіх став конкурс на послідовність неповного розбирання і складання автомата АК-74.        У запеклій боротьбі перемогу виборола збірна команда 9 класу, а  друге місце посіла збірна команда 11 класу.

20:26 14.10.2021

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

       22 вересня у Білилівській гімназії за участю рятувальників Бердичівського районного управління ДСНС України у Житомирській області та працівників Ружинського відділення Бердичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області було проведено День цивільного захисту й акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

23:20 22.09.2021

ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МИРУ

     Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

23:10 21.09.2021

Оголошення про вакансію бухгалтера

 ОГОЛОШЕННЯ!      В Білилівській гімназії з 13 вересня  відкрито вакансію бухгалтера(1  ставка). Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади. Подача документів здійснюється з 13.09.2021 р. по 30.09.2021 р. Вимоги до конкурсантів: -         досконале володіння українською мовою; -         високі моральні якості; -         відповідна освіта; -         належний рівень професійної підготовки; -         фізичний та психічний стан здоров’я, який дозволяє виконувати обов’язки; -         досконале володіння інформаційно-комунікаційними технологіями.   Засідання комісії по визначенню кандидатури на   посаду відбудеться 30.09.2021 р.

23:09 13.09.2021

Мітинг-реквієм присвячений жертвам Другої світової війни, зокрема єврейського населення

      Розуміючи важливість історичної пам’яті та справедливості, сьогодні учні 10-11 класів під час мітингу-реквієму згадували жертв Другої світової війни, зокрема понад 1,5 мільйона чоловік єврейського населення. Всього на Житомирщині було закатовано 75764 євреїв, а в Білилівці фашисти знищили майже 900 жителів єврейської національності. Ця подія є трагедією світового масштабу, тому учні гімназії вшанували пам'ять усіх невинно закатованих хвилиною мовчання. Пам'ятний реквієм закінчився покладанням квітів до могили та пам'ятника, які є німими свідками тих подій. Також учні 5-11 класів підготували проекти " Що ми знаємо про Бабин Яр", щоб іще раз наголосити, що подібні трагедії не мають повторюватися.

23:09 10.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора