A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт про роботу табору організованого дозвілля "Соняшник"

     Табір організованого дозвілля «Соняшник» був створений з метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб дітей шкільного віку. Пришкільний табір працював із 7 по 24 червня 2022року. Пріоритетними напрямками роботи табору були: відпочинок, оздоровлення, загартування, виховання і розвиток дітей. Цьому сприяли:

12:20 23.06.2022

Відкриття табору відпочинку і дозвілля "Соняшник"

Сьогодні в Білилівській гімназії розпочав роботу дитячий табір відпочинку та дозвілля «Соняшник». Основним напрямом роботи табору є формування здорового способу життя, забезпечення необхідних умов для змістовного відпочинку, творчого та духовного розвитку дитини. Тетяна Кваша

13:54 07.06.2022

День захисту дітей

     1 червня Україна та світ відзначає Міжнародний день захисту дітей.Це чудова можливість нагадати дорослим про те, що діти — це наше майбутнє, і привітати юний цвіт нації зі святом! Зараз маленькі українці особливо потребують уваги та турботи.

15:57 01.06.2022

Участь в онлайн-засіданні обласної ради учнівського самоврядування

    16 травня 2022 року о 14.00 год.  відбулося онлайн-засідання обласної ради учнівського самоврядування, в якому взяли участь: голова учнівського самоврядування, учениця 10 класу, Кирилішина В. та педагог-організатор Пономарьова В.О. Під час заходу відбулося обговорення діяльності осередків учнівського самоврядування в умовах воєнного стану та участь у Всеукраїнських акціях і масових заходах.

13:33 17.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора