A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо переможців І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023»

     З метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників із 21 по 27 грудня 2022 року відбувся  зональний етап першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» в номінації «Фізична культура». 21 грудня  проводилось випробування «Тестування»  з використанням комп’ютерної програми тестування: 30 тестових завдань з предмета і методики його викладання. 27 грудня проводилось випробування «Практична робота» одночасно для всіх конкурсантів. Кейс для виконання роботи обирався  однаковий для всіх конкурсантів.

23:02 30.12.2022

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції "Моя Батьківщина - Україна"

     В грудні 2022 року учні Білилівської гімназії  Чмерук Дмитро, 8 клас  та Кирилішина Вікторія, 11 клас  під керівництвом вчителя української мови та літератури Котлярчук Н.Л.  взяли участь в обласному етапі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції "Моя Батьківщина - Україна" за напрямом «Із батьківської криниці»,  тема роботи «Народні пісні села Білилівка» та стали призерами конкурсу зайнявши ІІІ місце. Щиро вітаємо наших учасників експедиції та їх наставника з перемогою і бажаємо подальших успіхів!!!           

19:33 30.12.2022

Благодійна акція "Подаруй дитині іграшку".

      За участю здобувачів освіти та їхніх батьків у гімназії напередодні дня святого Миколая проведено благодійну акцію "Подаруй дитині іграшку". Акція проводилася з метою збору іграшок для дітей із внутрішньо переміщених сімей. Водночас батьківський актив ініціював збір одягу для сімей, які потрапили у складні життєві обставини.        Сьогодні, за сприяння приватного підприємця Котелянця І. І., який допоміг із транспортом, усі зібрані речі передано до Центру надання соціальних послуг Ружинської селищної ради.     Разом ми подарували усім, хто цього потребує частинку свого тепла, доброти, любові!                                                      Щиро дякуємо учасникам акції!

20:10 28.12.2022

Свято-зустріч з воїнами

    «Ми віримо в армію славну свою, ми віримо в ЗСУ!» під такою назвою 27 грудня в гімназії пройшло свято-зустріч із військовими, які захищають нас на фронті від російських окупантів. Усі, від малого першокласника до учня старших класів, підготували для них теплу і затишну зустріч. Як же дружно ми всі разом проспівали гімн (це невід’ємна частина кожного урочистого заходу), з почуттям гордості за свій народ, за свою націю, за Україну! Загалом атмосфера заходу була світлою, дружелюбною і наповненою любов’ю до наших захисників. На святі також звучали сучасні пісні про Україну, які пробуджують у нас патріотизм до своєї країни.    Кожен клас підготував свої привітання воїнам. Діти намалювали малюнки, написали зворушливі листи та зробили вироби для наших героїв, у які вклали частинку своєї душі, любові й турботи, сподіваючись, що подарунки стануть оберегами для воїнів. Вклали віру та надію в перемогу... П’ятий клас подарував військовим прапор з щирими словами подяки та найтеплішими побажаннями. Учні дарували, обіймаючи та бажаючи воїнам якнайшвидше повернутися додому, бо вони так сумують за ними. Від переповнених емоцій школярі здебільшого плакали, промовляючи слова подяки. Наскільки нам, українцям, болить серце за тих хоробрих воїнів, які втрачають свої життя на війні! На святі були розчулені всі: сльози були то від гордості за наших захисників, то від болю за долю Батьківщини.    Також щирі слова подяки військовим за вірність, служіння Україні та її захист висловив директор гімназії Ямковий В. І.     На жаль, прийти змогли не всі воїни, але все, що приготували діти для них, ми обов’язково передамо. В одного з бійців у цей день був день народження. Він також не зміг прийти, але ми передали усі подарунки його дружині. Уся шкільна родина бажає йому мудрості, сили, спокою і мужності. Боріться за країну, за нашу спільну перемогу, а ми забезпечимо вам надійний тил. Наснаги та натхнення Вам!      Наприкінці зустрічі герої були запрошені до слова і щиро дякували всім за привітання та підтримку, а також завірили, що вони та їх бойові побратими й надалі будуть захищати Україну від ворога і зроблять усе можливе, щоб перемога над рашистами була якнайшвидшою. Особливо вразили і розчулили слова нашого вчителя, який теж пішов захищати країну від ворога: «Я радий, що ви не бачите того, що бачимо ми. І ми будемо робити все для цього».      Ми горді, що маємо таких земляків. Низький уклін Вам і шана, захисники! Ми всі щиро бажаємо, щоб така зустріч з нашими героями відбулася знову і щоб ми вітали їх з ПЕРЕМОГОЮ!                                                                                                Вікторія Кирилішина, учениця 11 кл.

17:01 27.12.2022

Вітаємо переможців та призерів ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

    18 грудня на базі Ружинської гімназії консультантом  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  Зелінською О.В. було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської  олімпіади з української мови та літератури.

21:51 20.12.2022

Провісник миру - Святий Миколай

      19 грудня в Україні святкують День святого Миколая. Діти дуже люблять цей день, коли оживає диво і можна знайти під подушкою подарунки. Щоб зробити цей день незабутнім, вчитель 1 класу Макєєва Н. О. разом з батьками провела зустріч у родинному колі «Святий Миколай, наших діток привітай». Під час свята першокласники розказували віршики і співали про святого Миколая, танцювали веселі руханки. Також маленькі школярики дізналися більше про добрі вчинки святого Миколая, про традиції проведення цього свята в Україні. Із особливим захопленням дітлахи розповіли про подарунки, які приніс їм Миколай. Продовженням родинних традицій став святковий солодкий стіл, організований батьками. Малеча щиро раділа таким бажаним гостинцям. Батьки теж не залишилися без подарунків – всі отримали від своїх діток зимові аплікації. Нехай це свято стане для нас прикладом Доброти, Прощення, Любові до ближніх. Наслідуймо добро і вчинки Миколая!

05:50 20.12.2022

День святого Андрія Первозваного у 5 класі

      13 грудня – одне з великих та улюблених свят – день святого Андрія Первозваного, або, як у народі називають свято Калити. Наші п’ятикласники в цей день  святкували «Математичні вечорниці» . На уроці діти  узагальнили вміння виконувати виміри,  розрахунки, розв’язувати  задачі на площу, периметр. Одна з традиційних страв на андріївських вечорницях – вареники. Були і вареники, начинка яких - задачі на знаходження периметра та площі прямокутника  і квадрата, і практичні вимірювання величин(у рушника, хустини та серветки) для знаходження площі та периметра. Також зашифровані відповіді до  домашньої роботи. І на кінець уроку- кусання калити, яку спекла мама учениці : Веретіна Ірина Анатоліївна (на фото Веретіна Алєвтіна тримає калиту). Захищав калиту пан Калитинський( Кваша Діма),учні по черзі  під'їжджали на «коцюбі», побувавши в ролі пана Коцюбинського, який мав вкусити калиту і отримати титул переможця. Веселий дитячий сміх наповнив стіни класу.

17:34 14.12.2022

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання

      12 грудня на базі Ружинської гімназії консультантом  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  Симоном А.С. було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської  олімпіади з трудового навчання.

22:42 13.12.2022

Участь в обласному фестивалі - конкурсі "Кришталеві нотки"

    Котелянець Аліна, учениця 4 класу Білилівської гімназії та вихованиця шкільного вокально - хорового гуртка, взяла участь в обласному фестивалі - конкурсі "Кришталеві нотки" в номінації "Естрадний спів" категорія  "Солісти". Учениця виконала наживо одну патріотичну пісню  у супроводі фонограми "Україні слава" Н. Май. та здобула ІІІ місце (керівник Ірина Маркевич). Аліна надзвичайно талановита дівчина, добра, щира та є патріотом своєї країни. Дякуємо батькам за гідне виховання доньки! Щиро вітаємо з перемогою та пишаємося нею!!! Бажаємо творчого натхнення та нових звершень! Ірина Маркевич

21:01 13.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора