A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Другий день Олімпійських ігор

  Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. Тому сьогодні в Білилівському ліцеї відбулися змагання з міні футболу між 5-6, 7-8  класами.

20:14 11.09.2024

Відкриття Олімпійского тижня в ліцеї

Традиційно на початку нового навчального року в  Білилівському  ліцеї, 10 вересня,  відбулося відкриття «Олімпійського тижня», У  рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.

15:01 10.09.2024

День знань у Білилівському ліцеї

Перший дзвінок і початок навчального року – це свято учнів, вчителів, батьків. Свято, яке об’єднує усі покоління. Ось чому біля стін Білилівського ліцею цього дня зібралася велика шкільна родина, жителі села й гості. Дякуючи Богу, ми повноцінний заклад – за шкільні парти сядуть 207 учнів. У перший клас прийшли 17 дітей. Їх проведуть до навчання 9 випускників. Вітаю усіх причетних до освітнього процесу з початком 2024-2025 навчального року! Нехай для кожного він стане мирним, щасливим і неповторним. Сподіваюсь на розуміння і відповідальність кожної родини, на вашу подальшу співпрацю і партнерство заради досягнення нашої спільної мети — забезпечення якісної освіти, виховання та розвитку наших дітей. Дорогі діти, ви є креативні, веселі жваві, розумні й талановиті. Тож розвивайте свої здібності, додайте сили волі, натхнення, творчості, старанності – і неодмінно досягнете успіху. Донатьте на спільну Перемогу своїми досягненнями, перемогами у конкурсах, олімпіадах, спортивних змаганнях. Шановні  вчителі та працівники ліцею! Величезна вдячність вам за самовідданість, за інноваційний підхід до проведення та заходів,  за те, що робите наш заклад місцем щасливих дітей! Шановні батьки! Спасибі за розуміння, терпіння, толерантність, за всебічну допомогу, за те, що довірили нашому закладу своїх дітей… Спасибі за спільні справи. Наприклад, за реалізацію проєкту з оформлення Стіни Пам’яті. І учнями, й вчителями на благодійному ярмарку було зібрано 14900 грн. Цей задум допомогли втілити в життя жителі села Кирій Василь Іванович, Кирій Олександр Миколайович, Бузинський Володимир Якимович та рекламне агентство «ЛюксDesign». І в нас все вийшло. Тільки так, спільною працею, єдиним фронтом ми здобудемо Перемогу. Дорогі наші Захисники! Доземний вам уклін за те, що ми маємо змогу розпочати новий 2024-2025 н.р. на своїй рідній землі, у своїй школі. Тож в добрий час почати! Ми зможемо і переможемо! Слава нашим Героям і ЗСУ! Директор ліцею Василь Ямковий

12:30 02.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора