A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Набір до 10 класу на 2024-2025 навчальний рік!

     Зарахування до 10 класу Білилівського ліцею відбувається після видання наказу про переведення до нього учнів 9 класу нашого закладу освіти, які не виявили намір припинити навчання в ньому і не були відраховані або переведені до іншого закладу освіти  відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти. Заяви про зарахування подаються до 15 червня включно.

21:47 10.06.2024

Перший день роботи табору відпочинку "Переможці"

      3 червня у Білилівському ліцеї  розпочав роботу табір відпочинку та організованого дозвілля "ПЕРЕМОЖЦІ". Всього відпочинком охоплено 40 дітей. Особливу увагу в організації відпочинку приділено дітям пільгових соціальних категорій. У день відкриття діти об’єдналися по загонам, взяли участь у ранковому колі, урочистій лінійці, спортивних розвагах та інтелектуальних іграх.

15:05 03.06.2024

Свято Останнього дзвоника в ліцеї

      Ось і завершився 2023-2024 н.р. Він був для нас особливим - з одного боку, він був позначений викликами та труднощами, повʼязаними з війною, а з іншого - він був сповнений цікавих подій, нових знань та незабутніх вражень! Сьогоднішні події в Україні навчили нас бути сміливими, терплячими, цінувати спілкування з рідними та близькими, а головне – любити і берегти свою Батьківщину, відчувати гордість за те, що ми – українці.

18:05 01.06.2024

Фестиваль вшанування талановитих, здібних та обдарованих дітей

     Щорічно в нашій громаді проводиться свято обдарованих дітей «Надії твої, Україно!», де віншують талановитих і обдарованих учнів, відзначають працю їхніх педагогів, висловлюють слова вдячності батькам і наставникам.

15:50 01.06.2024

Прощання з початковою школою

      31 травня у початковій ланці Білилівського ліцею відбувся випускний «Прощання з початковою школою».  Радісно і хвилююче не лише для учнів 4 класу, а і для всієї класної родини пройшло це свято, яке мало на меті сприяти розвиткові творчої активності учнів, виховувати любов і повагу до батьків та всіх членів своєї родини, шанобливе ставлення до своєї Батьківщини, до захисників України, до працівників ліцею, а також залучати батьків до активної участі у родинних святах.      На початку свята діти разом з усіма присутніми урочисто виконали  Гімн України і вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих воїнів, а також висловили подяку всім, хто наразі стоїть на захисті Батьківщини.       Багато випробувань лягло на плечі маленьких школярів. В нелегкі часи приходилося засвоювати ази наук. Діти назавжди запам’ятають і навчання онлайн, і уроки у сховищі через повітряні тривоги.  Проте в пам’яті четвертокласників спливало багато хороших моментів із шкільного життя. Вони пригадали цікаві уроки,  веселі перерви, захоплюючі свята. Про що показали у сценках,  розказали у  віршах та піснях і, навіть, прочитали реп. Зі словами вдячності школярі звернулися до своїх вчителів: першої вчительки Тетяни Анатоліївної та вчительки англійської мови Катерини Федорівни, а також познайомилися із майбутнім класним керівником Валентиною Леонідівною. Вітальні слова  пролунали і на адресу рідних мам, тат, дідусів і бабусь.  Діти висловили всю свою шану і любов до мам, запросивши їх до танцю. Потішив усіх присутніх запальний  український танок «Черевички». Родзинкою свята став перший дитячий вальс найменших випускників, який наче провів невидиму межу між дитинством і юністю. На завершення всі четвертокласники одержали дипломи про закінчення початкової школи. Це свято назавжди залишиться  яскравими враженнями та теплими спогадами у серцях усіх присутніх.

09:43 01.06.2024

День цивільного захисту в ліцеї

       29 та 30 травня у Білилівському ліцеї  до Дня цивільного захисту  заступником директора з навчальної роботи Квашею Л.І. та педагогом-організатором Пономарьовою В.О. проведено гру-квест «Простір безпеки». Метою такого заходу є:  сприяти формуванню в дітей комплексу навиків і вмінь діяти індивідуально та колективно у будь-яких екстремальних ситуаціях; розвивати фізичні показники, загартованість; стимулювати розвиток витривалості, рішучості, кмітливості; формувати вміння спостерігати, аналізувати, робити висновки; знаходити правильне рішення.

10:55 31.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора