A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Відкриття зонального етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

    16 лютого 2024 року у Білилівському ліцеї відбулося урочисте відкриття зонального етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Захід відбувся під загальним гаслом «Разом переможемо».

15:26 16.02.2024

Проведення заходів до Дня пам’яті Героїв Крут

    На виконання річного плану роботи, доручення селищного голови №02-32/40/110 від 24.01.2024 “Про виконання плану заходів з підготовки та Дня пам’яті Героїв Крут (29 січня), з метою консолідації українського суспільства, зміцнення єдності народу навколо ідеї соборності української держави, утвердження ідеалів свободи і демократії, виховання в молодого покоління почуття національної гідності” у Білилівському ліцеї проведено ряд заходів:

19:25 29.01.2024

Змагання з футзалу

    24 січня вчителем фізичної культури Міськовою В.В., проведено змагання з футзалу в рамках "Всеукраїнської шкільної ліги пліч-о-пліч" серед учнів  4-5  класів.

16:12 25.01.2024

Змагання з баскетболу

    24 січня вчителем фізичної культури Міськовою В.В., проведено змагання з баскетболу в рамках "Всеукраїнської шкільної ліги пліч-о-пліч" серед учнів  10 класу.

16:02 24.01.2024

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу творчих робіт "Національно-патріотичне становлення молоді"!

Учениця 8 класу Маркевич Ніка, вчитель Кваша Т.П., взяла участь у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України. За результатами відбору Ніка стала одним із переможців конкурсу та нагороджена дипломом ІІ ступеня. Всеукраїнський конкурс ініційовано і проведено Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національної академії педагогічних наук України, Європейської культурної асамблеї, Київської міської державної адміністрації, Всеукраїнського товариства «Знання» України. Метою Конкурсу є сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проектах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для її творчого зростання. Прийом конкурсних робіт тривав з 10.10.2023 по 06.01.2024, за вказаний період у Всеукраїнському конкурсі взяло участь 20187 учасників. До оцінювання робіт конкурсантів були залучені: відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань. Щиро вітаємо Маркевич Ніку та її наставника з перемогою і бажаємо подальших успіхів!

19:51 23.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора