A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

У Білилівському ліцеї працює волонтерський осередок «Тепло для ЗСУ»

    У Білилівському ліцеї працює волонтерський осередок «Тепло для ЗСУ», який об’єднав вчителів, батьків і дітей. Понад триста окопних свічок для оборонців виготовили здобувачі освіти 5-11 класів за останні два місяці.

16:41 13.12.2023

Вітаємо переможця ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання

    10 грудня на базі Ружинського ліцею консультантом  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  Симоном А.С. було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської  олімпіади з трудового навчання(технологій).

10:48 13.12.2023

Звіт про проведення міжнародної акції «16 днів проти насильства» по Білилівському ліцею

     На виконання річного плану роботи ліцею, плану заходів директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України про проведення міжнародної акції «16 днів проти насильства»   та з метою підвищення поінформованості   громадськості актуальних до українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми  та жорстокого поводження з дітьми, гендерного  насильства  та забезпечення рівних прав  жінок і чоловіків у Білилівському ліцеї у період  з 24 листопада до 8 грудня 2023р. проведено наступні заходи. І. Класними керівниками: 1 клас Макєєва Н. О. – година спілкування «Що таке насильство»;

10:58 10.12.2023

Спортивні змагання до Дня Збройних сил

    В Білилівському ліцеї  пройшли спортивні змагання  до Дня збройних сил України. Участь  приймали хлопці і дівчата, які навчаються у 9-11 класах. Метою цього  заходу  було не лише безпосереднє залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, а й завдання розвинути розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність, сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді; виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби і взаємодопомоги один до одного.    Здобувачі освіти охоче брали участь у  конкурсах, показали свої розумові здібності та фізичну витривалість. Програма була цікавою, команди запекло змагалися за звання найкращої.        Переможцями  змагань стала команда 11 класу «Байрактар», друге місце посів 10 клас (« Леопарди»), третє – 9 клас ( «Джавеліни»). Дякуємо організаторам  змагань: вчителю фізичної культури Міськовій Валентині Василівні та вчителю Захисту України Кравчуку Олександру  Олександровичу. Гарний настрій та заряд енергії від змагань отримали учасники та вболівальники.       Ми вкотре переконалися, що у нашому ліцеї ростуть сильні, спритні та сміливі діти.                                                           РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!

16:21 08.12.2023

Участь в обласному конкурсі "Впоряд"

    До Дня Збройних Сил України рій "Нескорені" гуртка військово-патріотичного виховання "Сокіл" ("Джура") взяли участь в обласному конкурсі "Впоряд", де показали свої відмінні навички стройової підготовки.

16:21 08.12.2023

Проведення в ліцеї заходу «Вшануй солдата»

          6 грудня в Україні відзначається День ЗСУ. Сотні тисяч наших захисників і захисниць боронять рідну країну  від жорстоких, підступних і безжальних московитів.

15:30 08.12.2023

“Зроби фото з хусткою”: 7 грудня Всесвітній день української хустки

   7 грудня Білилівські ліцеїсти взяли  участь у   флешмобі "День української хустки". Це  — молоде свято, яке потрібно підтримувати та популяризувати, адже його мета -  збереження стародавніх українських звичаїв та традицій.

19:00 07.12.2023

Святий Миколай із Раю в Україну поспішає!

    Свято Святого Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом. Віднині його святкуємо в один день з Днем Збройних сил України - 6 грудня. Третьокласники Білилівського ліцею радо вітали Миколая, співали пісень, розказували вірші, запитували: "коли закінчиться війна в Україні?" Просили щоб повернулися додому тата і всі, хто зараз воюють на війні, щоб воїни ЗСУ перемогли і залишилися живі. Бо діти добре знають, що Святий воїнів захищає, і вдень, і вночі про них дбає.     Миколай всіх привітав, від душі побажав миру, злагоди, любові славній Україні. Він запевнив, що Бог чує наші молитви і не залишить нас в біді.

17:54 07.12.2023

Виставка новорічної флористики «Новорічна композиція»

Із 1 по 5 грудня у ліцеї проводилася виставка новорічної флористики «Новорічна композиція». Захід проходив з метою розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, пропаганди бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок з виготовлення композицій, що символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику і символіку. Виставка проходила за такими номінаціями:

19:37 05.12.2023

Благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України

   4 грудня в Білилівському ліцеї відбулась ярмарка в рамках підготовки закладу до Дня Збройних Сил України. Батьки та учні продавали власноруч виготовлені смаколики. Виручені кошти 10 475 грн будуть перераховані на рахунок ЗСУ.

11:13 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора