A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Прощання з початковою школою

Дата: 01.06.2024 09:43
Кількість переглядів: 179

      31 травня у початковій ланці Білилівського ліцею відбувся випускний «Прощання з початковою школою».  Радісно і хвилююче не лише для учнів 4 класу, а і для всієї класної родини пройшло це свято, яке мало на меті сприяти розвиткові творчої активності учнів, виховувати любов і повагу до батьків та всіх членів своєї родини, шанобливе ставлення до своєї Батьківщини, до захисників України, до працівників ліцею, а також залучати батьків до активної участі у родинних святах.
     На початку свята діти разом з усіма присутніми урочисто виконали  Гімн України і вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих воїнів, а також висловили подяку всім, хто наразі стоїть на захисті Батьківщини.  
    Багато випробувань лягло на плечі маленьких школярів. В нелегкі часи приходилося засвоювати ази наук. Діти назавжди запам’ятають і навчання онлайн, і уроки у сховищі через повітряні тривоги.  Проте в пам’яті четвертокласників спливало багато хороших моментів із шкільного життя. Вони пригадали цікаві уроки,  веселі перерви, захоплюючі свята. Про що показали у сценках,  розказали у  віршах та піснях і, навіть, прочитали реп. Зі словами вдячності школярі звернулися до своїх вчителів: першої вчительки Тетяни Анатоліївної та вчительки англійської мови Катерини Федорівни, а також познайомилися із майбутнім класним керівником Валентиною Леонідівною. Вітальні слова  пролунали і на адресу рідних мам, тат, дідусів і бабусь.  Діти висловили всю свою шану і любов до мам, запросивши їх до танцю. Потішив усіх присутніх запальний  український танок «Черевички». Родзинкою свята став перший дитячий вальс найменших випускників, який наче провів невидиму межу між дитинством і юністю. На завершення всі четвертокласники одержали дипломи про закінчення початкової школи. Це свято назавжди залишиться  яскравими враженнями та теплими спогадами у серцях усіх присутніх.

Класний керівник 4 класу - Тетяна Анатоліївна Кирій



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора