A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з волейболу

    23 січня вчителем фізичної культури Міськовою В.В., проведено змагання з волейболу в рамках "Всеукраїнської шкільної ліги пліч-о-пліч" серед учнів 8 та 9 класів.

16:03 23.01.2024

Заходи до Дня Соборності України в Білилівському ліцеї

    До Дня соборності у Білилівському ліцеї проведено години спілкування з елементами квесту «Україна єдина і неподільна». Також класні колективи взяли участь з ліцейному флешмобі «Сильні разом! З Днем Собороності України!».

16:20 22.01.2024

Виготовлення окопних свічок

    Учні ліцею виготовили й відправили на Схід у місто Слов'янськ чергову партію окопних свічок (130 шт.). До цієї справи долучилися педагоги, здобувачі освіти, їхні батьки та небайдужі жителі села.        Дякуємо всім, хто приносить бляшанки та картон.   Дякуємо #Nova Poshta Humanitarian за можливість відправляти вантажі безкоштовно.     Дякуємо компанії #ТОВ «Агро Імпорт Груп» за наданий скотч для пакування вантажів.     Сподіваємося, що окопні свічки зігріють своїм теплом наших військових!

09:16 19.01.2024

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

13:20 17.01.2024

Про підсумки участі в конкурсі «добрих практик» освітян Ружинщини «Сучасна освіта – 2024»

     З метою поширення інноваційного педагогічного досвіду, виявлення творчих вчителів та педагогічних колективів, сприяння постійному професійному зростанню та розвитку професійної компетентності педагогічних працівників громади у визначеному та осмисленому впровадженні пріоритетів розвитку освітньої галузі, організації співпраці освітніх закладів громади, підвищенню престижу  педагогічної праці з 8 по 12 січня 2024 року на базі комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ружинської селищної ради було проведено конкурс  «добрих практик» освітян Ружинщини «Сучасна освіта – 2024».

19:33 16.01.2024

Вітаємо переможця І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН!

 З метою  виявлення і підтримки обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку 16 січня 2024 року у приміщенні Ружинського ліцею на базі наукового товариства «Ерудит» МАН Ружинської громади під керівництвом Коляновського О. Б., директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук. Участь у конкурсі взяли учні Білилівського, Немиринецького та Ружинського ліцею. 

18:14 16.01.2024

Зустріч з Петром Скрипкою під час марафону Добра Київ-Івано-Франківськ

   5 січня розпочався марафон Добра Петра Скрипки Київ - Івано-Франківськ. Його мета зібрати кошти на автівку та кару(навантажувач) для 3-ОШБ.  Сьогодні здобувачі освіти, колектив Білилівського ліцею та жителі села  із задоволенням долучились до марафону колишнього Азовця. За лічені хвилини було зібрано 4120 грн., які передали марафонцю на шляху з Ружина у Козятин. Учасниками зустрічі стали учні 9-11 кл. та вчителі. Юні патріоти зустріли Петра із щирими вітаннями та вдячністю. Зустріч пройшла в теплій атмосфері. Нам є ким гордитися! Українці незламні! Слава Україні!

20:24 11.01.2024

Різдвяно-новорічні заходи в ліцеї

      У Білилівському ліцеї пройшли різдвяно-новорічні заходи, які освітили наш заклад чарівною атмосферою тепла, радості та любові! Під час свят діти мали змогу своїми маленькими серденьками доторкнутися до духовної радості, відчути себе справжньою родиною, адже Різдво - це особливе і тихе сімейне свято. Здобувачі освіти із задоволенням брали участь у святковому дійстві, представили різдвяні інсценізації, розповідали вірші, співали пісні і колядки. За давніми українськими звичаями, до шкільної господи завітали колядники з побажаннями добра,здоров'я, наснаги та нових звершень. Не забарився і вертеп. Хлопці вміло розіграли ролі та розповіли Різдвяну історію. Свято для школярів підготували педагог-організатор Пономарьова В. О., вчитель музичного мистецтва Маркевич І. В. та класні керівники 1-11 кл.

18:15 22.12.2023

Участь у ІІ етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри»

     Білилівський, Бистрицький та Немиринецький ліцеї активно долучилися до участі у ІІ етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри», який проводиться за підтримки Президента   України  та з метою популяризації рухової активності серед здобувачів освіти. 15 грудня проводилися зональні естафетні спортивні змагання серед школярів 5-7 класів. Юні спортсмени випробовували свої сили у 6-ти видах естафети: «Командний ланцюг», «Попади в ціль», «Донеси стаканчик повним», «Стрибки в мішках», «Хокей на траві», «Перетягування канату». Змагання були наповнені командним духом та емоційними іграми. Усі учасники активно боролися за перемогу. Юні спортсмени показали високий рівень майстерності та гарну фізичну підготовку.      За результатами змагань перемогла команда Білилівського ліцею. Дякуємо учасникам за вміння та спритність, вболівальникам - за підтримку, а наставникам за гарну підготовку команд. Так тримати.

20:03 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора