A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України

Дата: 23.02.2024 14:25
Кількість переглядів: 192

   21-22 лютого відбувся ІІ етап  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України. Участь в обласному етапі конкурсу взяв талановитий та креативний учень 9 класу Чмерук Дмитро у відділенні філософії та суспільствознавства, секція психологія, з актуальною в наш час, за словами журі, темою: «Дослідження активності використання мережі вчителями та учнями школи. Поняття та діагностика інтернет-залежності», педагогічний керівник практичний психолог – Єлькіна О.Г.  

     Роботи у кожній секції журі оцінювали впродовж двох днів . У перший конкурсний день юні манівці представляли свої напрацювання у вигляді постерного захисту, коли кожен учасник спілкувався онлайн лише із членами журі. Наступного дня під час наукової конференції конкурсанти розповідали про своє дослідження іншим учасникам та спілкувалися з ними у форматі питання-відповідь. Дмитро продемонстрував під час захисту високий рівень та культуру ведення дебатів, швидко орієнтувався в ситуації і давав чіткі та вичерпні відповіді на запитання, а також підбирав цікаві та змістовні запитання для своїх опонентів.

  Бажаємо юному дослідникові і в подальшому продовжувати займатися  науково-дослідницькою  роботою та досягати високих результатів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора