A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

З родини починається життя

Дата: 04.03.2024 20:44
Кількість переглядів: 323

   1 березня для кожного з нас маленьке свято - перший день весни! Цей день зібрав на родинне свято велику дружню родину учнів 11 класу. Саме так, адже ми всі разом: учні, вчителі, батьки, бабусі та дідусі є великою дружньою родиною, яка об`єднала 12 сімей одинадцятикласників.

  Захід розпочався хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки Олександру Закусилу.

   Під зворушливий  мотив та щирі слова пісні «Роде мій ясний, роде мій прекрасний, тобі співаю я», молодь привітала свою велику родину, піднісши на вишитому рушникові святковий коровай. Почесними гостями були батьки випускників, бабусі та дідусі. На святі тісно перепліталися щирі виступи дітей з цікавими розповідями батьків. Усі присутні з задоволенням спостерігали за виступами дітей та родин і щиро аплодували кожному, адже їхні діти вклали у своїх виступи щиру любов, ласку і вдячність. Теплі, щирі розмови, танець дітей з рідними не залишили байдужими нікого. Також майбутні випускники віддячили за безцінну 11-річну працю вчителям і працівникам ліцею душевними словами, піснею й квітами.

  Дякуємо класному керівнику Музичук В. Л. та вчителю музичного мистецтва Маркевич І. В. за організацію та музичний супровід свята

    Такі заходи дають можливість об'єднати в одну велику шкільну родину дітей, батьків, педагогів. Хочеться побажати всім, щоб у кожній сім’ї та в нашій великій шкільній родині завжди панувала любов, повага і статок, і щоб завжди ми були єдиною родиною.

Заступник директора з виховної роботи Тетяна Кваша

Фото без опису

 Фото без опису  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора