A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Свято Останнього дзвоника в ліцеї

Дата: 01.06.2024 18:05
Кількість переглядів: 414

      Ось і завершився 2023-2024 н.р. Він був для нас особливим - з одного боку, він був позначений викликами та труднощами, повʼязаними з війною, а з іншого - він був сповнений цікавих подій, нових знань та незабутніх вражень! Сьогоднішні події в Україні навчили нас бути сміливими, терплячими, цінувати спілкування з рідними та близькими, а головне – любити і берегти свою Батьківщину, відчувати гордість за те, що ми – українці.

   Завдяки вам, дорогі учні, батьки, колеги, завдяки усім працівникам нашого закладу ми подолали різні перешкоди, зуміли якісно організувати освітній процес і досягли чималих результатів. Наші діти своєю працею, розумом, творчими здобутками принесли славу ліцею, ступили на сходинку свого зоряного олімпу, показали глибокі та міцні знання.

   Похвальними листами за високі досягнення у навчанні нагороджено Маркевича Міхаїла, учня 5 класу; Котелянець Аліну, ученицю 5 класу; Маркевич Ніку, ученицю 7 класу.

     Приємно, що наші учні показують відмінні результати і здобувають призові місця серед учнів Житомирської області. Дипломом І ступеня Житомирської обласної державної адміністрації нагороджено переможця  Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання Купчук Віоліну, ученицю 11 класу, вчитель Ямковий О.М. Дипломом ІІ та ІІІ ступеня  Житомирської обласної державної адміністрації нагороджено Чмерука Дмитра, учня 9 класу, переможця  Всеукраїнської олімпіади з біології, вчитель Музичук В.Л. та дипломом ІІІ ступеня з німецької мови,  вчитель Мудрак М.Е. , також Дмитро нагороджуєтьсяотримав диплом Департаменту освіти і науки  за участь у ІІ обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України відділення «Філософії та суспільсвознавства», секція «Психологія», керівник Єлькіна О.Г.

     З метою виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні, вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді та розвитку її потенціалу  здобувачі ліцею взяли участь у ІІ етапі  ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. Подяками дирекції ліцею нагороджено:

Маркевича Міхаїла, учня 5 класу переможця  ІІ етапу мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка, вчитель Котлярчук Н.Л.,

Дзюбу Павла, учня 7 класу, переможця  ІІ етапу мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка, вчитель Кваша Т.П.,

Чмерука Дмитра, учня 9 класу, переможця  ІІ етапу мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка, вчитель Котлярчук Н.Л.

Дипломом ІІ ступеня від Інституту політико-правових та релігійних досліджень нагороджено Маркевич Ніку, ученицю 8 класу за участь у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України, вчитель Кваша Т. П.

Дипломом від Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, нагороджено Чмерука Дмитра, учня 9 класу, учасника VIII обласного конкурсу учнівських наукових і творчих робіт з історії «Юний історик» в номінації «Актуальні проблеми історії України та рідного краю», вчитель Білоус В.М.

    З метою екологічної та правової   обізнаності громадян з екології, формування оздоровчого підходу до життя, ефективного використання та збереження навколишнього середовища,  охорони природи рідного краю та власного здоров’я учні ліцею взяли участь і отримали певні здобутки в екологічних конкурсах.

Дипломом  Департаменту освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації агітколектив за ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу нагороджено колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім», вчитель Музичук В.Л., музичний керівник Маркевич І.В.

Дипломом відділу освіти Ружинської селищної ради нагороджено колектив екологічної просвіти «Екофронт», переможець Всеукраїнського конкурсу «Земля наш спільний дім», вчитель Музичук В.Л., музичний керівник Маркевич І.В. учениці 11 класу: Бахшієва Аліна, Купчук Віоліна, Білоус Софія; учениці 9 класу: Стельникович Анна, Мельник Софія; учениці 8 класу: Іллюк Валерія, Маркевич Ніка.

    З метою реалізації ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України, популяризації видів спорту, збільшення рухової активності учні ліцею взяли активну участь  у змаганнях в  рамках  проєкту  "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги". За результатами змагань нагороджено дипломом відділу освіти Ружинської селищної ради команда ліцею за ІІ місце у територіальному етапі Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед дівчат: учні 9 класу: Мельник Софія, Стельникович Анна, Карплюк Вікторія, Бояренко Маріна, учні 10 класу: Кухта Яна, Махлайчук Дарья, вчитель Міськова В.В.

      Дипломом відділу освіти Ружинської селищної ради нагороджена команда ліцею за ІІ місце у територіальному етапі Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу  серед юнаків: учні 5 класу: Кирій Іван, Карплюк Дмитро, Филимоненко Артем, Махлайчук Артем, Білоус Максим, Цубера Даніїл, учні 6 класу: Гуменюк Богдан, Купчук Ілля, Гергарт Роман, Огурцов Сергій, Головченко Ілля, учень 7 класу Кирилішин Нікіта, вчитель Міськова В.В.

   Дипломом відділу освіти Ружинської селищної ради нагороджена команда «Патріот» за І місце у територіальному етапі Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з спортивного орієнтування, та грамотою Бердичівської районної військової адміністрації за участь у районному етапі: учні 7 класу: Садовий Назарій, Кирилішин Нікіта, Гелевей Маріанна; учні 6 класу: Гергарт Роман, Купчук Ілля, Гуменюк Богдан, Головченко Ілля, Осадчук Анна, Пилипчук Вероніка, Пилипчук Ангеліна, Гайдук, Купчук Софія, вчителі Міськова В.В., Кваша Л.І. 

          Щиро бажаємо нашим переможцям  не зупинятися на досягнутому, завжди вірити в себе, сміливо йти до вершини успіху й пам’ятати, що у вас все неодмінно вийде.

   Щира подяка учням, учителям за високу результативність та гідне представлення нашого закладу, батькам за підтримку в цей нелегкий час.

    Дякуємо нашим славним Збройним Силам України за можливість сьогодні бути разом. Дякуємо нашим випускникам-захисникам, батькам, які захищають нашу державу.

  Усім учням бажаємо безпечних, мирних, спокійних, веселих канікул, віримо у ПЕРЕМОГУ і надіємось на те, що у вересні свято Першого дзвоника збере всіх на подвір’ї нашої гімназії під мирним небом!

Директор ліцею Василь ЯМКОВИЙ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора