A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру-2022»

    8 грудня стартував Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру-2022». Метою конкурсу є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей, активізація творчої діяльності вчителів, вироблення методичних рекомендацій щодо вдосконалення навчальних програм та підручників шляхом аналізу статистичних даних результатів конкурсу.                                      Активну часть у конкурсі взяли учні гімназії, а саме: 4 учні 3 кл., вчитель Кирій Т.А., 10 учнів 5 кл., вчитель Веретіна В.І., 4 учні 6 кл., вчитель Кирилішина Л.М., учениця 7 кл., вчитель Пивовар В.М., 3 учні 8 та 5 учнів 9 кл., вчитель Білоус Т. Л.                   Особливість конкурсу полягає у тому, що ані переможців, ані переможених немає. Кожна дитина знає, що це насамперед особиста перемога. Бажаємо учням гімназії отримати свою маленьку перемогу у пізнавальному світі математики!                                                                                                                                                                                     

00:28 12.12.2022

Благодійний ярмарок на підтримку захисників України

        Сьогодні в гімназії проведено ще один благодійний ярмарок. Важко описати наскільки задоволеними і щасливими почувалися діти, яка радість світилася у їхніх очах. Усі вони з різних родин, різного віку, учні різних класів, але всіх їх об'єднує вдячність і гордість. Вдячність кожному воїну, який боронить рідну землю. Гордість, що ми, українці, незламний і мужній народ. Щиро дякуємо усім небайдужим, хто долучився до проведення ярмарку, а також людям, які дали власні кошти. Під час ярмарку зібрано 11 200 грн. Сьогодні кожна гривня та добра справа у тилу з кожним днем наближають той знаменний момент, коли ми здобудемо довгоочікувану перемогу. Слава Україні і Героям Слава! Тетяна Кваша

23:13 07.12.2022

Участь у флешмобі "Зроби фото з хусткою"

       Траційно, 7 грудня гімназисти приєдналися до флешмобу "Зроби фото з хусткою". Ще зранку гімназія наповнилася особливим теплом, затишком, урочистістю. А також пишністю, барвами і неповторністю кожної української хустки.  Одягнувши хустку, наші діти виявили вірність традиціям і патріотизм. А ще показали свою єдність і повагу до культурної спадщини. Тетяна Кваша

23:05 07.12.2022

Флешмоб до Дня Збройних Сил України

      Калина на снігу... Це не просто слова, це символ боротьби за волю і незалежність, це символ нескореності української нації.  "Калина на снігу" - це подяка Українським Збройним Силам, яку висловили наші діти під час віршованого флешмобу (організатори свята Пономарьова В. О. та Маркевич І. В.). Саме ці слова допомагають усвідомити, якою ціною виборюється перемога.   Кожен учасник заходу у віршах і піснях не тільки вшанував найкращу армію світу, а й висловив переконання, що для усіх нас ЗСУ - це справжні Янголи Світла і Воїни Добра…          Ми віримо, що наші воїни непереможні, ми віримо у вашу силу і незламність, ми віримо, що Україна ніколи не покориться ворогам! Слава Україні! Героям Слава! Слава Найкращій Армії світу! Тетяна Кваша.

23:00 07.12.2022

Участь у благодійному освітньому проєкті #Flowers4School

     В Україні розпочався благодійний освітній проєкт #Flowers4School від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України, який спрямований на озеленення українських шкіл. Білилівська гімназія Ружинської селищної ради також подала заявку на участь у проєкті та  на початку грудня отримала колекцію  500 цибулин квітів: тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів за що дуже вдячні організаторам проєкту.                                                                                                                                   

09:08 07.12.2022

Участь у конкурсі "Впоряд" до Дня Збройних Сил України

      Наші гімназисти у цей знаменний день взяли участь в обласному онлайн-конкурсі «Впоряд». Це один із етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура"). Рій Білилівської гімназії "Козачата" продемонстрував свої навички у стройовій підготовці: - вихід рою і звіт ройового судді; - шикування в однолаву; - розмикання і замикання рою; - перешикування рою з однолави в дволаву і навпаки; - повороти на місці; - крок на місці; - перешикування в дворяд; - проходження рою урочистим ходом з військовим вітанням під час руху; - проходження рою з виконанням маршової патріотичної пісні.           Команду до конкурсу готували Міськова В.В., Білоус В.М., Маркевич І.В.           Такі заходи дають розуміння військової справи в юнацькому віці, формують свідому та патріотичну молодь, яка знає про славне минуле свого народу та вірить в його вільне майбутнє. Тож бажаємо нашим юним патріотам високих оцінок і перемоги у конкурсі!Тетяна Кваша

18:15 06.12.2022

Вітаємо переможців і призерів ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

    4 грудня на базі Зарічанської ЗОШ І-ІІ ступенів директором КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Коляновським О.Б.  було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської  олімпіади з історії .

21:28 04.12.2022

Участь в акції «16 днів проти насильства»

      За планом акції «16 днів проти насильства» у Білилівській гімназії психологом Єлькіною О. Г. проведено круглий стіл з учнями 11 класу «Я маю право на життя без насилля». Під час заходу молодь познайомилась з інформацією стосовно заборони усіх форм насильства та жорстокого поводження з дітьми, попрацювали над розв’язанням проблеми: «Як себе поводити, що робити, якщо насильство вже скоєно? » та розробили практичні рекомендації щодо запобігання та профілактики насильства і жорстокого поводження.

12:40 02.12.2022

Про участь у ІІ етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

      З метою утвердження державного статусу української мови та піднесення її престижу серед  учнівської  молоді 30  листопада 2022 року на базі  Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  п'ять учнів гімназії взяли участь у ІІ етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика  в онлайн-режимі. Завдання конкурсу були надіслані на електронні адреси учасників. Консультанти КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Зелінська О. В.  та  Шевчук Л. М. розповіли учням про Петра Яцика як особистість та про його вклад у розвиток української освіти і культури, надали інструкцію щодо роботи, систематизували надіслані  матеріали.

12:08 02.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора