A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Зустріч з волонтерами

Дата: 09.02.2023 14:27
Кількість переглядів: 130

       Майже рік тому Україну охопила повномасштабна війна. Воля, незламність, єдність - ці поняття набули особливого сенсу для кожного з нас. Мільйони героїв пішли боронити рідну землю від загарбника. Щодня, щохвилини вони роблять усе можливе, щоб наблизити Перемогу над рашистами. Їхній патріотизм, їхній бойовий дух і віра викликають гордість і захоплення.
       Саме про героїзм, відвагу, громадянський обов'язок йшлося під час уроку патріотичного виховання, проведеного 8 лютого з учнями 8-11 класів. Організаторами заходу стали БФ «Українська команда», ГО «Громадський актив Ружинщини», Ігор Зозуля та Оксана Кухта.
Під час спілкування із Ігорем Зозулею наша молодь дізналася про фронтові будні захисників, про нелегку працю волонтерів, про героїв, які віддали життя за Батьківщину. Також Ігор Анатолійович розповів про потреби військових і про те, як багато для них значить наша підтримка. Ще школярі мали змогу побачити елементи спорядження сучасних воїнів, розглянути уламок ворожої ракети і гільзи від артилерійських снарядів. Але найважливішим атрибутом зустрічі став прапор України із особистими підписами та побажаннями захисників Бахмута, серед яких є підпис нашого вчителя Мудрака О. І.
    Наприкінці зустрічі Ігор Зозуля, подякувавши усім  здобувачам освіти Білилівської гімназії за листи і малюнки, передав гостинці від військових та землячки з Німеччини Ольги Отто. Він наголосив, що дитячі вироби особливо цінні для захисників, вони підтримують і зігрівають у важкі хвилини.
     Щиро дякуємо БФ «Українська команда», ГО «Громадський актив Ружинщин», Ігорю Зозулі та Оксані Кухті за цікаву зустріч, розповіді про реалії війни та гостинці. Разом до Перемоги!
                                                                     Кваша Т. П., заступник директора з виховної роботи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора