A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо переможця обласного етапу олімпіади з біології!

     З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молод 04 лютого 2023 року відбувся ІІІ (третій) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, який був проведений шляхом застосування технічних засобів в режимі відеоконференцій з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні. Попри складну ситуацію в країні, діти змогли підготуватись та гідно виступити.

20:57 07.02.2023

Проведення заходів до Дня безпечного Інтернету

     День безпечного Інтернету в Україні є одним із ключових для поширення ідей безпечного користування Інтернетом та сучасними цифровими технологіями. З кожним роком до відзначення цього дня в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій. Здобувачі освіти Білилівської гімназії теж долучилися до заходів про основні правила Інтернет-безпеки. Зокрема психологом Єлькіною О.Г. проведено: - заняття для учнів 2 класу  "Разом до безпечного інтернету"; - урок - вікторина "Безпечний інтернет" для учнів 5 класу; - квест - гра "Безпечний інтернет" для учнів 8 класу.        Усі учасники заходів висловили власне бачення проблем, пов’язаних із Інтернетом, а також розробили поради щодо безпечного використання Інтернету та його ресурсів.                                                                          Кваша Т. П., заступник директора з виховної роботи

18:25 07.02.2023

Участь у конкурсі добрих практик освітян Ружинщини «Сучасна освіта 2023»

    З 9 по 13 січня 2023 року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ружинської селищної було проведено конкурс добрих практик освітян Ружинщини «Сучасна освіта 2023», який проводився  з метою презентації і ознайомлення  громадськості з добрими практиками та інноваційними розробками освітян і педагогічних колективів закладів освіти громади. За результатами конкурсу було визначено 5 робіт  вчителів Білилівської гімназії для  участі в обласному конкурсі добрих практик педагогів Житомирщини «Сучасна освіта 2023», який буде проходити на базі Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

10:56 16.01.2023

Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

         З метою  виявлення і підтримки обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку 10 січня 2023 року у відділі освіти Ружинської селищної ради на базі наукового товариства «Ерудит» МАН Ружинської громади (КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників») відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.

20:21 10.01.2023

Благодійна акція "На ЗСУ".

    7 січня  — учні Білилівської гімназії: Кирилішина Вікторія, Чмерук Дмитро, Бахшієва Аліна та Стельникович Анна  вітали вчителів і жителів села Білилівка з прийдешніми різдвяними святами та провели благодійну акцію "На ЗСУ", щоб у цей важкий для країни час, зробити свій маленький внесок у нашу Перемогу . Завдяки підтримці педагогічних працівників та односельчан вдалося зібрати 2 140 гривень, які передали  волонтеру Буравській Людмилі Борисівні для закупівлі необхідних речей  військовим.                  

20:08 10.01.2023

Вітаємо переможців обласного фестивалю-конкурсу обрядового піснеспіву до свят зимового циклу

     У грудні 2022 року обласним  Центром дитячої та юнацької творчості  був проведений фестиваль-конкурс обрядового піснеспіву до свят зимового циклу.  Перше місце вибороли учасники номінації «Обрядовий піснеспів» - колектив "Україночки", з колядкою «Пречистая Діва» (https://www.youtube.com/watch?v=Wk22SevWP2Y ),   учні Білилівської  гімназії: Маркевич Ніка, Бахшієва Анастасія і Кирилішина Вікторія під керівництвом вчителя музики Маркевич Ірини Василівни.

22:06 04.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора