A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

День Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2023 14:10
Кількість переглядів: 36

       День Гідності та Свободи нагадує українцям про переломні сторінки в нашій історії. Впродовж віків український народ виборює свою волю, принципи та традиції. Сьогодні ми пишемо нову сторінку української історії – вільного народу, який є господарем на свої землі, адже вся Україна стала полем битви за людську гідність, свободу і незалежність.
       21 листопада День Гідності і Свободи відзначили і в нашому навчальному закладі. У цей день педагогом-організатором Пономарьовою В. О. та вчителем музичного мистецтва Маркевич І. В. було проведено мітинг-реквієм «Ми гідність пронесемо крізь віки», під час якого здобувачі освіти вели мову про фундаментальні цінності української нації, про силу та волю, наснагу до боротьби, сміливість та вміння усілякими засобами протистояти російським загарбникам; переглянули документальний фільм «Революція гідності» та долучились до флешмобу «Стрічка гідності». Лідери учнівського самоврядування оформили інформаційний стенд «Сила гідності і свободи». 
     Також ліцеїсти вшанували пам’ять загиблих за незалежність України. Адже тільки завдяки їм ми вільні творити майбутнє у нашій незалежній державі!

Заступник директора з виховної роботи Тетяна Кваша


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора