A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Про призначення стипендії Кабінету Міністрів України

Дата: 17.11.2023 21:15
Кількість переглядів: 450

     Шкільна родина Білилівського ліцею знову щиро радіє і пишається успіхами наших учнів! Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про призначення стипендій Кабінету Міністрів України переможцям Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2022/2023 навчального року»  призначено стипендію Кабінету Міністрів України учениці, яка закінчила 11 клас Білилівської гімназії  в 2023 році – Кирилішиній Вікторії Сергіївні, переможниці Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, вчитель Котлярчук Н.Л.

   За час навчання в Білилівській гімназії Кирилішина Вікторія  показала себе як старанна, наполеглива учениця і виявила знання високого рівня  з усіх  предметів та була нагороджена золотою медаллю "За високі досягнення у навчанні".

  Учениця  завжди  виявляла активність та допитливість. Систематично готувала дослідницькі проєкти з предметів та займалася краєзнавчою роботою. Вона – постійна учасниця предметних конкурсів, МАН та олімпіад, про що свідчать неодноразові призові місця(олімпіади з історії, хімії, фізики, біології, ІКТ).  Особливо яскраво Вікторія показала свої знання на предметній олімпіаді з української мови та літератури в 2022/2023 н. р, а також здала НМТ з української мови на 190 балів.

   Дівчина має досить розвинуте логічне і критичне мислення, що видно було з її творів різних типів (роздуми, есе), має власну думку, вміє її аргументувати, проілюструвати прикладами. Вікторія систематично займалася самоосвітою, прагнула самовдосконалення у становленні себе як розвинутої мовної особистості.

    У шкільному житті зарекомендувала себе як лідер з активною життєвою позицією. У список її досягнень  можна віднести не лише успіхи у навчанні, а й у громадському житті гімназії.  Вікторія має високий рівень відповідальності, комунікабельна і цілеспрямована.  Відмінно справлялася із  своїми обов’язками як лідер учнівського самоврядування, і як член класного колективу. Багато проєктів, сценаріїв, ідей для позакласних заходів були реалізовані з її ініціативи. Під час організації дозвілля школярів часто пропонувала власні оригінальні рішення. Характеризується нестандартним мисленням, креативністю, прагненням до пошуку нових шляхів реалізації задуманого.

     А ще Віка з дитинства закохана в музику, з відзнакою закінчила музичну школу, любить співати та грати на гітарі, має творчі здібності та серцем відчуває поезію була постійним учасником та переможцем творчих конкурсів та оглядів.

  Обдаровані діти – наша гордість, тому прагнемо реалізовувати їхній потенціал, створювати сприятливі умови для подальшого розвитку.  Віримо, що їх чекає гідне майбутнє!

  Щиро вітаємо талановиту ученицю та креативного наставника! Бажаємо нових наукових звершень, успіхів і перемог! Дякуємо нашим ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ за можливість розвиватися талановитим дітям! Слава Україні! Героям Слава!!!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора