A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Підсумки Всеукраїнської природоохоронної акції «Годівничка»

Дата: 09.03.2023 10:40
Кількість переглядів: 89

       У гімназії підведено підсумки Всеукраїнської природоохоронної акції «Годівничка», яка проводилася з метою збагачення уявлення дітей про розмаїття птахів рідного краю, які залишилися на зиму; формування розуміння залежності життя птахів від людини та природних умов; позитивне ціннісне ставлення до птахів та  бажання допомагати їм взимку.
За планом акції учні  1-11 класів разом із своїми педагогами працювали над різними екологічними проектами. Зокрема виготовляли годівнички, годували зимуючих пташок, виготовляли буклети, писали вірші, малювали малюнки, створювали каталоги, кросворди, ребуси та лепбуки. А також по всіх класах були проведені інформаційні години, уроки-загадки, квести, вікторини, презентації. 
    Юні захисники пташок дуже відповідально та творчо підійшли до природоохоронної роботи. Якщо кожен із нас у зимовий час допоможе птахам – зробить годівничку, насипле небагато зерна, хлібних крихт, то цим допоможе перезимувати нашим птахам. Давайте разом турбуватися про братів наших менших та зупиняти вимирання птахів узимку. Не будьмо байдужі й оберігаймо природу!

Заступник директора з виховної роботи Тетяна Кваша


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора