A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Учні 10-11 класів Білилівського ліцею відвідали Поліський національний університет

Дата: 19.04.2024 15:09
Кількість переглядів: 212

   Профорієнтаційна робота з учнями - один з головних напрямків виховної роботи, який спрямований на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві. Перед кожним учнем школи постає проблема: "Ким бути?". І важливо вирішити її правильно, із урахуванням і своїх інтересів і схильностей, і інтересів держави.

   У рамках проекту профорієнтаційної роботи учні  10-11 класів Білилівського ліцею відвідали Поліський національний університет. Це було захоплююче знайомство з одним із кращих вузів Житомирщини. Випускників зустрів декан ветеринарного факультету Ревунець Анатолій Степанович, який розповів про заходи по ознайомленню з навчальним закладом. Захоплююча зустріч з викладачем кафедри психології, тестування за програмою  Kahoot на кафедрі екології, новітні технології в галузі агрономії,  судове засідання студентів за спеціальністю правознавства, визначення лідерських якостей на практичному занятті галузі публічне управління та адміністрування, цікаві дослідження у відділі водних біоресурсів та аквакультури - усе це подарувало масу незабутніх вражень нашим учням. Також випускники мали можливість випробувати свої можливості у сфері створення власного бізнесу під час практичного заняття з викладачами відділення фінансів. Не менш цікавим було спілкування з викладачами відділень ветеринарної медицини і технології виробництва та переробки продукції тваринництва.

    Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації події. Віримо, що ліцеїсти отримали незабутні враження, тож без сумніву розглядатимуть Поліський університет для вступу вже влітку 2024 року.

 Валентина Музичук - класний керівник 11 класу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора