A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Участь у проєкті "Спільно до навчання"

Дата: 28.10.2022 10:23
Кількість переглядів: 54

 

Фото без опису

        Завдяки спільній ініціативі Міністерства освіти і науки та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки першої леді Олени Зеленської був створений і запущений  проєкт "Спільно до навчання", щоб підтримати освіту дітей в умовах обмежень та викликів через війну.

        «Підтримка міжнародних партнерів особливо важлива для України, щоб кожна дитина могла продовжувати навчатись, де б вона не перебувала. Спільно з ЮНІСЕФ ми підтримаємо вчителів та батьків у новому навчальному році у будь-якому форматі», – зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

         Ініціатива «Спільно до навчання» спрямована на захист прав кожної дитини, створення можливостей для безперервного навчання навіть під час війни та налагодження освітнього процесу в 2022-2023 навчальному році. У межах ініціативи буде підтримано освітній процес у школах, де це буде безпечно, а також у закладах, які працюватимуть онлайн, та на рівні громад, щоб надати додаткові можливості для взаємодії.

               «Повернення до навчання наступного місяця дасть дітям в Україні не лише шанс продовжити освітній процес, а й забезпечить життєво важливе в цей неспокійний час відчуття «включеності». Незалежно від того, який формат навчання оберуть батьки, важливо підтримувати фізичний та психічний добробут їхньої дитини», — сказав представник ЮНІСЕФ Мурат Шахін.

            З 24 по 28 листопада 2022 року 15 вчителів  Білилівської гімназії взяли участь у навчаннях, організованих в рамках проекту ЮНІСЕФ «Спільно до навчання». 

            Найголовнішим компонентом ініціативи даного проекту є підтримка шкіл, освітян, батьків та дітей залежно від формату навчання.

            Проводили навчання підготовлені тренери - консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Оксана Зелінська  та заступник директора Білилівської гімназій з методичної роботи Людмила Кирилішина.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора