A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 22.11.2022 10:28
Кількість переглядів: 48

         21 листопада на честь початку двох великих революцій – Помаранчевої та Євромайдану – в Україні відзначається День Гідності та Свободи. У 2022 році ці поняття набули особливих сенсів для українців, адже на нашу землю знову прийшла війна. Кожен з нас – на війні. Хтось зі зброєю, хтось з різними способами допомоги фронту, але кожен своїми діями  доводить віковічну істину: Україна - країна нескорених!
          Саме ці слова стали гаслом виховного заходу, який підготували педагог-організатор Пономарьова В. О. та вчитель музики Маркевич І. В. Спочатку усі присутні вшанували Героїв Майдану, Героїв України, які ціною власного життя захищають свободу й незалежність нашої країни, та поклали квіти до меморіальної дошки Олександра Закусила, який героїчно загинув на Сході України у 2014 р. Учасники  згадали революційні події осені 2004 р. та осені – зими 2013-го, вшанувавши хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні. Особливо трепетно з уст школярів лунали слова подяки героям за життя і волю, а патріотичні пісні й тематичний відеосупровід відображали дух патріотизму, нескореності, волелюбності. Логічним завершенням заходу стала молитва за усіх, хто боронить нашу землю від ворога. 
        Революція Гідності, Євромайдан і запекла боротьба  проти держави-терориста показали, що гідність і свобода для українців є не просто словами, а сенсом життя. Тетяна Кваша

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора