A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Проведення новорічних святкових заходів в гімназії

Дата: 27.12.2021 12:03
Кількість переглядів: 119

     23-24 грудня у гімназії були проведені новорічні святкові заходи, які, зважаючи на пандемію, вкотре проходили без батьків та інших членів родин. Педагог-організатор Пономарьова В.О., музичний керівник Маркевич І. В., класні керівники, Дід Мороз, Снігуронька та ведучі подарували школярам святковий настрій. Діти разом з педагогами підготували програми з новорічними сюжетами, казковими героями, конкурсами, піснями та хороводами, іграми та танцями. Звичайно ж, не обійшлось і без подарунків, про які завчасно потурбувалось ТОВ «Сігнет Центр».

      Першокласники з нетерпінням чекали цього дня. Вони старанно розказували вірші про зиму, новий рік, ялинку. Діти вітали всіх з Новим роком, бажали здоров'я, щастя, радості, любові.  Під час свята прозвучали пісеньки "Падає сніжок", "Зимова пісенька". Не обійшлося і без танців. У гарному святковому настрої дітлахи повернулися до класу, де їх чекав Дід Мороз із Снігуркою з подарунками.

   Учні 2, 3, 4 класів приєдналися до святкової програми з новорічними  піснями й танцями.

Новорічний ранок у 5 класі проведено за сценарієм, затвердженим директором гімназії. Протягом свята учні декламували новорічні привітання, співали пісні, танцювали. Свято пройшло весело та цікаво. Усі присутні учні класу були задіяні в заході.

З особливим творчим натхненням до святкування Нового року готувалися учні 6 класу.      Вони розфарбували вікно зимовими мотивами, вирізали витинанки та об’ємні сніжинки, якими прикрасили класну кімнату та вікна. Провели флешмоб “Побажання на цілий рік “, танцювальні батли, новорічні конкурси та розваги, а також вікторину “Що ми знаємо про Новий рік та його традиції".

     У 8 клас завітала Катя Осадча з програмою "Світське життя". «Гості» свята Настя Каменських, Вєрка Сердючка, Потап, Ольга Полякова, Дзідзьо, Винник і Кароль поділилися шкільними спогадами, співали відомі хіти та загадали новорічні бажання. Згуртуванню усіх учасників свята сприяв також новорічний солодкий стіл.

     У дружній святковій атмосфері проходили новорічні розваги і в дев'ятому класі.

Підготовка до новорічних свят учнів 10 класу проходила у дистанційному форматі, але це не завадило їм виявити свою активність та креативність. Десятикласники оформили витинанками вікно на теми Різдва та народження Христа, провели новорічно-різдвяну вікторину, конкурси («Живі Букви», «Прищіпки»), написали New Year Resolutions для класу на наступний рік, поспівали караоке та потанцювали. А також обмінялись подарунками (Таємний Санта) й пограли в настольну гру Dobble.

    Бажаємо всім, аби Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоровя, радість і впевненість у завтрашньому дні. Тетяна Кваша

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора