A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Участь в акції «16 днів проти насильства»

Дата: 02.12.2022 12:40
Кількість переглядів: 86

      За планом акції «16 днів проти насильства» у Білилівській гімназії психологом Єлькіною О. Г. проведено круглий стіл з учнями 11 класу «Я маю право на життя без насилля». Під час заходу молодь познайомилась з інформацією стосовно заборони усіх форм насильства та жорстокого поводження з дітьми, попрацювали над розв’язанням проблеми: «Як себе поводити, що робити, якщо насильство вже скоєно? » та розробили практичні рекомендації щодо запобігання та профілактики насильства і жорстокого поводження.

       Активними учасниками акції «16 днів проти насильства» стали і наші п’ятикласники. 30 листопада у 5 класі пройшло заняття з елементами тренінгу  «Ми проти насильства!», під час якого класний керівник Веретіна В. І. з учнями розглянули  проблеми насильства в сучасному середовищі.
На занятті говорили  про булінг  і жорстокість в учнівському середовищі.  А говорити про це потрібно. Адже, кожній людині хочеться, щоб її оточували добрі люди, які поважають себе та інших, щоб не треба було боятися вийти на вулицю пізно ввечері, зачинятися залізними дверима і багатьма замками в себе вдома, ставити грати на вікнах, щоб, зустрівши незнайому людину на вулиці, не треба було боятись, що вона може заподіяти тобі щось погане. Але жорстокість існувала завжди і, на жаль, існує по сьогоднішній день. Насильство трапляється майже всюди. Починаючи з сім'ї, поширюється в навчальних закладах, на вулиці, в організаціях і установах.  
Діти зясували, чому воно виникає, яким буває та як його попередити, вчилися  шукати  шляхи виходу із складної ситуації, щоб не допустити насилля, а також  як проявляти толерантність у ставленні до один до одного. 
На світлих долоньках добра всі  написали "Я проти насильства! Геть насильство!" Тетяна Кваша

      Фото без опису

     Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора