A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 27.06.2024 13:32
Кількість переглядів: 34

Дефектних акт

Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Поточний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття №23304) Білилівського ліцею за адресою: вул. Миру 2-А, с. Білилівка, Бердичівського району, Житомирської області

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області

1.2. місцезнаходження замовника: 13642, Житомирська область, Бердичівський район, с. Білилівка, вул. Миру, 2 А

1.3. ідентифікаційний код замовника: 22058744

1.4. категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону (п.3 ч.1 ст.2 Закону)

 

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Поточний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття №23304) Білилівського ліцею за адресою: вул. Миру 2-А, с. Білилівка, Бердичівського району, Житомирської області (код ДК 021:2015 – 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи)

3. Розмір бюджетного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: 714114,00 грн. (сімсот чотирнадцять тисяч сто чотирнадцять гривень 00 копійок)

4. Код економічної класифікації видатків бюджету (для бюджетних коштів): 2240

5. Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями

6Ідентифікатор плану закупівлі: UA-P-2024-06-27-003690-a

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Документи, які Учасник повинен надати для підтвердження відповідності Тендерної пропозиції технічним, якісним та кількісним характеристикам предмета закупівлі:

1. Учасники процедури закупівлі повинні подати у складі своєї Тендерної пропозиції довідку довільної форми з інформацією про те, що їх Тендерна пропозиція відповідає вимогам Замовника, а також документи, які підтверджують відповідність Тендерної пропозиції технічним, якісним, кількісним характеристикам до предмета закупівлі, наведених у технічному завданні, та які повинні бути складені відповідно до Кошторисних норм України у будівництві, затверджених наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281, а саме:

1.1. Зведений кошторисний розрахунок.

1.2. Об’єктний кошторис.

1.3. Локальний кошторис.

1.4.  Кошторисний прибуток, кошти на покриття адміністративних витрат.

1.5. Договірна ціна.

1.6. Пояснювальна записка.

1.7. Відомість ресурсів до локальних кошторисів.

1.8. Підсумкова відомість ресурсів (загальна) до договірної ціни.

1.9. Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису.

1.10. Відомість обсягів робіт.

1.11. Відомість ресурсів до зведеного кошторису.

1.12. Дефектний акт.

1.13. Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису.

У разі, якщо Учасник фізична особа-підприємець, то такий Учасник складає ціну пропозиції (Договірну ціну) з урахуванням роз’яснень Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 07.06.2013 «Про визначення вартості будівельних робіт, що виконуються фізичною особою-підприємцем із залученням державних коштів».

На виконання вимог ч. 4 ст. 23 Закону України «Про публічні закупівлі» всі посилання на конкретну марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце його походження чи спосіб виробництва, після кожного такого посилання слід доповнити, читати і сприймати з виразом «або еквівалент».

 Технічне завдання на виконання будівельних робіт по об’єкту: «Поточний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття №23304) Білилівського ліцею за адресою: вул. Миру 2-А, с. Білилівка, Бердичівського району, Житомирської області» ДК 021:2015 – 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи  відображене у Додатку № 6 Дефектний акт.

Крім того, Учасник повинен виконувати роботи, що передбачені в технічному завданні, з матеріалів, які повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ, національних стандартів та чинному законодавств, про що у складі пропозицій надати гарантійний лист.

8. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості закупівлі здійснено відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», наявної кошторисної документації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора