A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Родинне свято «У серці мами плачуть ніжні солов’ї…»

Дата: 16.05.2023 14:03
Кількість переглядів: 197

   День матері – це одне із найзворушливіших свят, бо кожен із нас з дитинства і до своїх останніх днів несе у своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами. В Україні його традиційно святкують в другу неділю травня. Із цієї нагоди класний керівник 7 класу Пивовар В. М. разом із вчителем музичного мистецтва Маркевич І. В. підготували і провели родинне свято «У серці мами плачуть ніжні солов’ї…». На захід діти завітали разом з мамами та бабусями. Із особливою вдячністю учні розповідали вірші, підготували інсценізації, читали гуморески, разом з батьками грали в ігри. Метою даного заходу було ще більше здружити, об'єднати і дітей, і батьків, і вчителів в єдиному родинному колі, де всі учасники - ніби одна велика сім'я, а також виховання поваги, любові і вдячності до матері, пошани до жінки.  Під час заходу присутні мали змогу переглянути відеопрезентацію «Моя мама наймиліша». Сердечно вітаючи мам зі святом, діти подарували їм квіти та теплі слова подяки. Святкового настрою усім додали пісенні та музичні номери. Захід пройшов в атмосфері невимушеного спілкування та родинного затишку. Але, безперечно, окрасою свята став запашний коровай, який спекла Валентина Миколаївна для семикласників, а ті в свою чергу подарували його мамам, як символ єднання та родинного затишку. Завершив захід флешмоб-віншування всіх матусь. 
     Нехай же це свято об’єднає нас усіх у найважливішій справі – вихованні юного покоління. Шановні мами, хай світлом і добром відгукуються у душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов та відданість.

Заступник директора з виховної роботи Тетяна Кваша

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора