A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Вибори  Голови шкільного учнівського самоврядування

Дата: 28.09.2023 14:12
Кількість переглядів: 49

   28 вересня у Білилівському ліцеї відбулися вибори  Голови шкільного учнівського самоврядування. Відповідно до Положення про вибори кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень  7-11 класів , який має авторитет у класі та навчальному закладі. Активним виборчим правом були наділені учні 5-11 класів та педагоги ліцею.

    Свої кандидатури на посаду Голови учнівського самоврядування подали четверо ліцеїстів – Яна Кухта ( 9 клас),Чмерук Дмитро ( 9 клас), Софія Мельник (9 клас) і Дарина Трофимчук (9 клас).

    Протягом  двох тижнів кандидати вели агітацію, намагаючись довести до кожного виборця свою програму, план дій на найближчий час, кожен хотів переконати в тому, що саме він зможе зробити шкільне життя більш демократичним, цікавим і змістовним.

    Вибори пройшли дуже активно і цікаво. І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками голосування Головою учнівського самоврядування більшістю голосів було обрано ученицю  9 класу Софію Мельник

     Вітаємо новообраного президента з перемогою, бажаємо йому впровадити політику демократичної, нової школи, політику знань, порозуміння та поваги, яка сприятиме демократизації та покращенню життя школи.

Педагог-організатор Валентина Пономарьова

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора