A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

У ліцеї вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 15:09
Кількість переглядів: 187

      Сьогодні ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні, які загинули навесні 2014 року з початком російського вторгнення на сході України. 20 лютого стало символом мужності, сили духу та безстрашності українського народу.

     До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні у Білилівському ліцеї педагогом-організатором Пономарьовою В. О. та вчителем музичного мистецтва Маркевич І.В. проведено виховний захід на тему "Герої не вмирають". У знак скорботи хвилиною мовчання школярі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих захисників-воїнів, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Учасники заходу згадали хронологію подій Майдану, переглянули відео «Небесна Сотня».

   Доповнили захід години спілкування «Герої завжди у серці» та презентація книжкової виставки ,,Майдан... хто, якщо не я!"

    Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв Небесної Сотні у наших серцях. Згадаємо всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої з вами єдиної України! Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них! Слава Україні! Героям Слава!

Тетяна Кваша - заступник директора з  виховної роботи

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора