A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Участь в засіданні обласної ради учнівського самоврядування

Дата: 21.01.2022 15:33
Кількість переглядів: 81

      20 січня 2022 року на базі «Центру дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради відбулося засідання обласної ради учнівського самоврядування на тему «Ораторське мистецтво та публічні виступи», учасниками якого стала делегація Білилівської гімназії у складі голови учнівського самоврядування Кирилішиної Вікторії та педагога-наставника Пономарьової В.О.

      Спочатку для активу лідерів обласної ради учнівського самоврядування було проведено майстер-класи на тему «Невербальна комунікація або секрети пікаперів» та «Особливості відеозйомки». Це були цікаві навчальні заняття, на яких панувала атмосфера співпраці та взаєморозуміння. Організатори занять продемонстрували високу педагогічну майстерність, творчість та підготували слухачам цікавий матеріал.

       Оскільки зміст програми був дуже насичений, то надалі усім учасникам потрібно було зробити вибір куди йти: чи на тренінг «Секрети ораторського мистецтва та публічні виступи», чи на майстер–клас «Малювання в техніці дудлінг». Делегація нашої гімназії обрала тренінг і не пошкодували про це. Кожна вправа знайомила із правилами та особливостями ораторського мистецтва, навчала поведінці під час публічних виступів, розвивала навички правильної вимови та впевненості в собі. І діти і дорослі отримали масу позитивних вражень від заходу.

        Щиро дякуємо усім організаторам і бажаємо продовжувати розвивати традиції самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора