A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

У Білилівському ліцеї працює волонтерський осередок «Тепло для ЗСУ»

Дата: 13.12.2023 16:41
Кількість переглядів: 345

    У Білилівському ліцеї працює волонтерський осередок «Тепло для ЗСУ», який об’єднав вчителів, батьків і дітей. Понад триста окопних свічок для оборонців виготовили здобувачі освіти 5-11 класів за останні два місяці.

     Основу для свічок – бляшанки й картон діти приносять з дому та місцевих магазинів, інколи приносять працівники пошти. Усю роботу школярі поділили: хтось пригинає краї бляшанок, хтось обриває етикетки та скотч із ящиків, хтось нарізає картон. Потім картон скручують у форму "равлика" та закладають у бляшані банки. Воском та парафіном заливає їх вчитель технологій Ямковий О. М.

    Парафін закуповуємо за кошти працівників ліцею та благодійні кошти, зібрані у класних колективах. А віск отримуємо завдяки недопалкам свічок, які передає настоятель Свято-Георгієвського та Троїцького храмів протоієрей Михайло Маркевич.

    Першу партію свічок (90 шт.) було відправлено бійцям через волонтерську організацію «Громадський актив Ружинщини». Другу партію (200 шт.) бійцям 58-ої окремої мотопіхотної бригади безкоштовно доставила компанія «Нова пошта».

     Дякуємо усім за співпрацю! Така допомога надає всім нам надію та підтримку, а самі діти відчувають, що їхня діяльність має значення та допомагає захистити тих, хто зі зброєю у руках протистоїть російській агресії.

Ми Українці – нація непереможних людей!!! Слава Україні!!! Слава ЗСУ!!!

Заступник директора з виховної роботи - Тетяна Кваша

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора