A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Свято-зустріч з воїнами

Дата: 27.12.2022 17:01
Кількість переглядів: 497

    «Ми віримо в армію славну свою, ми віримо в ЗСУ!» під такою назвою 27 грудня в гімназії пройшло свято-зустріч із військовими, які захищають нас на фронті від російських окупантів. Усі, від малого першокласника до учня старших класів, підготували для них теплу і затишну зустріч. Як же дружно ми всі разом проспівали гімн (це невід’ємна частина кожного урочистого заходу), з почуттям гордості за свій народ, за свою націю, за Україну! Загалом атмосфера заходу була світлою, дружелюбною і наповненою любов’ю до наших захисників. На святі також звучали сучасні пісні про Україну, які пробуджують у нас патріотизм до своєї країни.
   Кожен клас підготував свої привітання воїнам. Діти намалювали малюнки, написали зворушливі листи та зробили вироби для наших героїв, у які вклали частинку своєї душі, любові й турботи, сподіваючись, що подарунки стануть оберегами для воїнів. Вклали віру та надію в перемогу... П’ятий клас подарував військовим прапор з щирими словами подяки та найтеплішими побажаннями. Учні дарували, обіймаючи та бажаючи воїнам якнайшвидше повернутися додому, бо вони так сумують за ними. Від переповнених емоцій школярі здебільшого плакали, промовляючи слова подяки. Наскільки нам, українцям, болить серце за тих хоробрих воїнів, які втрачають свої життя на війні! На святі були розчулені всі: сльози були то від гордості за наших захисників, то від болю за долю Батьківщини.
   Також щирі слова подяки військовим за вірність, служіння Україні та її захист висловив директор гімназії Ямковий В. І.
    На жаль, прийти змогли не всі воїни, але все, що приготували діти для них, ми обов’язково передамо. В одного з бійців у цей день був день народження. Він також не зміг прийти, але ми передали усі подарунки його дружині. Уся шкільна родина бажає йому мудрості, сили, спокою і мужності. Боріться за країну, за нашу спільну перемогу, а ми забезпечимо вам надійний тил. Наснаги та натхнення Вам!
     Наприкінці зустрічі герої були запрошені до слова і щиро дякували всім за привітання та підтримку, а також завірили, що вони та їх бойові побратими й надалі будуть захищати Україну від ворога і зроблять усе можливе, щоб перемога над рашистами була якнайшвидшою. Особливо вразили і розчулили слова нашого вчителя, який теж пішов захищати країну від ворога: «Я радий, що ви не бачите того, що бачимо ми. І ми будемо робити все для цього».
     Ми горді, що маємо таких земляків. Низький уклін Вам і шана, захисники! Ми всі щиро бажаємо, щоб така зустріч з нашими героями відбулася знову і щоб ми вітали їх з ПЕРЕМОГОЮ!
                                                                                               Вікторія Кирилішина, учениця 11 кл.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора