A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Різдвяно-новорічні заходи в ліцеї

Дата: 22.12.2023 18:15
Кількість переглядів: 86

      У Білилівському ліцеї пройшли різдвяно-новорічні заходи, які освітили наш заклад чарівною атмосферою тепла, радості та любові! Під час свят діти мали змогу своїми маленькими серденьками доторкнутися до духовної радості, відчути себе справжньою родиною, адже Різдво - це особливе і тихе сімейне свято. Здобувачі освіти із задоволенням брали участь у святковому дійстві, представили різдвяні інсценізації, розповідали вірші, співали пісні і колядки. За давніми українськими звичаями, до шкільної господи завітали колядники з побажаннями добра,здоров'я, наснаги та нових звершень. Не забарився і вертеп. Хлопці вміло розіграли ролі та розповіли Різдвяну історію. Свято для школярів підготували педагог-організатор Пономарьова В. О., вчитель музичного мистецтва Маркевич І. В. та класні керівники 1-11 кл.

      Завдяки нашим Захисникам, ми можемо святкувати прийдешні свята. Щира Вам подяка, наші Герої, та низький уклін! Нехай Бог оберігає кожного воїна!

     Сподіваємось, що святковий настрій, незабутні враження та позитивні емоції залишаться у всіх надовго! Мирного нам усім неба та веселих зимових канікул! Маємо надію, що у 2024 році всі задуми здійсняться, а в Україні запанує довгоочікуваний мир.

Заступник директора з виховної роботи - Тетяна Кваша

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора