A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Заходи до Дня захисника України та Дня українського козацтва

Дата: 29.09.2023 18:30
Кількість переглядів: 504

     До Дня захисника України та Дня українського козацтва у ліцеї проведено низку заходів. Зокрема військово-спортивні патріотичні змагання «Сильні духом» (відповідальний вчитель Захисту України Кравчук О. О.) та патріотичну лінійку «Очі янголів у формі ЗСУ» (відповідальні педагог-організатор Пономарьова В. О. та вчитель музики Маркевич І. В.). 
   Під час змагань поділені на групи команди взяли участь у різноманітних змаганнях для хлопців та дівчат. Вправні школярі спробували свої сили у підтягуванні на перекладині, кидках м’яча в корзину на точність, біговій естафеті з м’ячем, перетягуванні канату, мініфутболі, стройовій підготовці. Учасники команд активно готувались до них, аби показати силу, вміння, спритність, фізичну підготовку. Під час змагань панувала дружня атмосфера й відчувалася активна підтримка вболівальників. 
     У ході урочистостей з нагоди Дня захисників і захисниць України здобувачі освіти разом із педагогами вшанували хвилиною мовчання всіх, хто поліг за волю та незалежність України, згадали імена полеглих героїв-односельців та поклали квіти до пам’ятних знаків. Але головною подією заходу стала зустріч із захисником Сидуном Юрієм Петровичем. Спілкування, що відбулося сьогодні,  було по-особливому теплим та щемливим. Юрій Петрович подякував учням за привітання і побажав жити під мирним небом, спокійно навчатися і щоб у кожній хаті завжди лежав хліб на столі. Особливо хвилюючим став момент, коли Захисник зняв свої шеврони ЗСУ і подарував їх у шкільний музей. Ці знаки для кожного з нас є символом боротьби і нескореності українського народу. Ми вдячні за зустріч, за гарні емоції, за щоденний подвиг заради нас!
З Днем захисників і захисниць України! 
Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! 
З Днем Українського козацтва! 

Слава нашим героям! Слава Україні!

Заступник директора з виховної роботи Тетяна Кваша

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора