A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Участь у ІІ етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри»

Дата: 15.12.2023 20:03
Кількість переглядів: 63

     Білилівський, Бистрицький та Немиринецький ліцеї активно долучилися до участі у ІІ етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри», який проводиться за підтримки Президента   України  та з метою популяризації рухової активності серед здобувачів освіти. 15 грудня проводилися зональні естафетні спортивні змагання серед школярів 5-7 класів. Юні спортсмени випробовували свої сили у 6-ти видах естафети: «Командний ланцюг», «Попади в ціль», «Донеси стаканчик повним», «Стрибки в мішках», «Хокей на траві», «Перетягування канату». Змагання були наповнені командним духом та емоційними іграми. Усі учасники активно боролися за перемогу. Юні спортсмени показали високий рівень майстерності та гарну фізичну підготовку.
     За результатами змагань перемогла команда Білилівського ліцею. Дякуємо учасникам за вміння та спритність, вболівальникам - за підтримку, а наставникам за гарну підготовку команд. Так тримати.

Заступник директора з виховної роботи - Тетяна Кваша

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора