A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Бібліотечний урок «Тарас Шевченко – світова наша слава»

Дата: 09.03.2023 20:36
Кількість переглядів: 326

                                                                                                             В своїй хаті своя й правда,
                                                                                                              І сила, і воля.
    Тарас Шевченко – великий український поет, мислитель і художник, який мав великий вплив на свідомість українців. Він був поетом, якого ми до того не мали: поетом для всіх, поетом народним, поетом гноблених, але не скорених. 
   З нагоди  відзначення 209 дня народження великого українського поета, Кобзаря українського народу Т.Г. Шевченка, у Білилівській  гімназії було проведено бібліотекарем  Г.І. Котелянець  бібліотечний урок «Тарас Шевченко – світова наша слава». Головною метою якого було показати значимість постаті Кобзаря для людства, поглибити знання з краєзнавства, розвивати творчі здібності учнів, показати актуальність його творів та зв´язок Т. Шевченка із сьогоденням, виховувати повагу і шану до велета України – Т. Г. Шевченка. Цікавим та пізнавальним для  сьомого   класу стала вікторина «Цікаві факти про Шевченка», прослухано вірші у виконанні відомих артистів Остапа Ступки, Віктора Андрієнка, Ніни Матвієнко. Учнями були прочитані  і проаналізовані заповіді великого Кобзаря. Гімназисти зацікавилися виставкою книг представленою бібліотекарем.
     На сучасному етапі розвитку України саме Т. Г. Шевченко та його творчість є духовними наставниками, прикладом справжньої відданості і любові до рідної землі, рідного народу.

Педагог-оганізатор Валентина Пономарьова

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора