A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Вітаємо переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України!

Дата: 16.02.2023 20:53
Кількість переглядів: 271

         Однією з форм роботи з інтелектуально обдарованою молоддю є Мала академія наук України, де виховано багато талановитих учених, державних діячів, творчих індивідуумів різних фахів. Мала академія наук України – це структурна складова системи позашкільної освіти, яка сприяє виявленню здібностей, обдарувань, і самовизначенню та реалізації особистості засобами залучення до пошукової, експериментальної, дослідницької роботи в різних галузях науки і техніки, забезпечує її творчий, інтелектуальний, духовний розвиток, професійну орієнтацію, підготовку до майбутньої професії та громадської діяльності.

   15-16 лютого учениця  11 класу Кирилішина Вікторія  взяла участь та стала переможцем ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Житомирського обласного  територіального відділення МАН України, здобувши диплом ІІ ступеня! Вікторія представила роботу на тему «Дослідження тривожності підлітків під час повітряної тривоги в шкільному укритті», відділення «Філософії та суспільствознавства», секція «Психологія», (науковий керівник Веретіна Валентина Іванівна, вчитель математики та основ здоров'я).

       Щиро вітаємо талановиту ученицю та креативного наставника! Бажаємо нових наукових звершень, успіхів і перемог!

       Пошукова діяльність учнів дає їм можливість самостійно та цілеспрямовано працювати, розвиває креативне мислення, вдосконалює систему теоретичних знань, практичних вмінь та навичок.                   

      Обдаровані діти – наша гордість, тому прагнемо реалізовувати їхній потенціал, створювати сприятливі умови для подальшого розвитку.  Віримо, що їх чекає гідне майбутнє!

        Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора