A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Підготовка гімназії до нового 2021-2022 н. р.

Дата: 01.09.2021 12:02
Кількість переглядів: 97

       В Законі України «Про освіту» задекларовано,  що метою освіти є всебічний розвиток людини  як особистості та найвищої цінності суспільства, її талантів, інтелектуальних, творчих здібностей, формування компетентностей, виховання відповідальних громадян, які здатні до свідомого суспільного вибору та спрямування своєї діяльності на користь іншим людям і суспільству.

       Тому при підготовці до нового навчального року зусилля адміністрації гімназії були направлені на створення  сучасних умов для організації освітнього процесу через тісну співпрацю вчителів,  батьків, старости села та адміністрації Ружинської селищної ради.

       На виконання рішення Ружинської селищної ради в рахунок спеціальної угоди із ТОВ "Сігнет-Центр" було виділено 107, 5 тис. грн. на підготовку закладу до нового навчального року. Завдяки цим коштам здійснено поточний ремонт класних кімнат, коридорів та внутрішніх вбиралень.

        З 1 вересня гімназія переведена на організацію систематичного підходу до забезпечення безпеки продуктів харчування(Система ХАССП), за якою по рішенню Ружинської селищної ради безкоштовно будуть харчуватися всі здобувачі освіти.

         Тому значну увагу було приділено підготовці харчоблоку: ремонт стін (62,2 м. кв.), каналізації, санітарних кімнат для обслуговуючого персоналу їдальні, закуплено обладнання для приготування їжі.

 Фото без опису     Фото без опису 

 

 

 

 

 

           

      Не залишається осторонь і староста села  Котелянець С. І., який з перших днів своєї роботи перейнявся питаннями освіти в гімназії. Саме завдяки йому було оплачено два місяці навчання учнів 1 класу за науково-педагогічним проектом « Інтелект України»(10800 грн.) та оформлено рекреації закладу(5000 грн.).

      Фото без опису       Адміністрація закладу, батьківський комітет, учні щиро вдячні за розуміння наших проблем та сприяння у підготовці гімназії до нового навчального року. Адже це не тільки виконання Закону України «Про освіту», а й приклад для підростаючого покоління: взаємодії, співпраці, формування та вироблення громадянської позиції. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора