A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

Участь в урочистому відкритті ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Житомирського територіального відділення МАН України

Дата: 17.02.2022 22:10
Кількість переглядів: 68

      Ми не змінюємо своїх традицій, які започаткували водночас з реорганізацією закладу. Однією з них є участь учнів гімназії у Всеукраїнському конкурсі-захисті МАН. За результатами дослідницької роботи учнівської молоді ми маємо значний досвід та здобутки. Серед здобутків – переможці та дійсні члени Малої академії наук України: Котляр Ірина, Мельник Валентина, Пасічник Вікторія, Куцак Надія, Андрійчук Орина, Криворучко Інна,  Кирилішина Аліна, Мошко Роман, Міськова Даяна, Шатківська Аліна, Гончарук Аліна, Мельник Дмитро, Тополюк Оксана, Поліщук Руслана, Корчевна Катерина, Бовкун Яна, Сьома Вікторія, Кухар Софія, Кухта Іванка, Мошко Вероніка, Дехтяренко Вікторія.

      У 2021-2022 н.р. в обласному конкурсі МАН беруть участь: Садова Ангеліна (9 кл.), Кирилішина Вікторія (10 кл.) та Карплюк Віоліна (9 кл.).

       Оскільки Всеукраїнський конкурс-захист МАН проводиться з метою популяризації  наукової діяльності, то 17 лютого на базі Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради було проведено урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Житомирського територіального відділення Малої академії наук України. Учасниками відкриття стали учениця 9 класу Садова Ангеліна та її науковий керівник Музичук В.Л. В ході заходу були проведені навчальні STEM-заняття виїзних лабораторій хімії, біології, фізики – в рамках Всеукраїнського освітнього проєкту «EduLab». Заняття проводилися за участю наукових та педагогічних працівників Національного центру «Мала академія наук України».

       Ми пишаємося нашими переможцями МАН минулих років і щиро сподіваємося, що цьогорічні учасники конкурсу-захисту отримають достойні результати й корисний досвід для навчання у вищих навчальних закладах.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора