A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МИРУ

Дата: 21.09.2021 23:10
Кількість переглядів: 86

     Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

    З нагоди Дня миру у гімназіїі пройшли тематичні заходи. Зокрема в рамках акції «Голуб миру» діти власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. До кожного паперового голуба прикріпили свої листи, в яких бажають усім людям здоров’я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. Класними керівниками були проведені години спілкування «Мир на землі – радість у родині», у шкільній бібліотеці організована книжкова виставка «Під мирним небом».

      Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора