A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білилівський ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів
М.Пирогов

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата: 22.09.2021 23:20
Кількість переглядів: 79

       22 вересня у Білилівській гімназії за участю рятувальників Бердичівського районного управління ДСНС України у Житомирській області та працівників Ружинського відділення Бердичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області було проведено День цивільного захисту й акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

        План заходів передбачав виставку пожежно рятувальної техніки та поліцейського оснащення. А ще спілкування зі справжніми рятувальниками й поліцейськими, можливість оглянути рятувальне спорядження, ознайомитися з оснащенням пожежного автомобіля, приміряти бойовий одяг, оглянути зброю. Але лише цим не обмежилася програма акції. Найбільше зацікавила школярів ігрова частина заходу, яка складалася із конкурсів, розваг та вікторини.

  На завершення головний інспектор відділу організації наглядно-профілактичної роботи Бердичівського районного управління ДСНС України у Житомирській області Гомонюк С. А. та інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Гутівська С. П. ознайомили учасників акції із основними вимогами безпеки життєдіяльності.

         Подібні акції будуть проводитися й надалі, адже вони є важливою складовою навчального процесу з вивчення маленькими громадянами нашої країни правил безпеки життєдіяльності, а це, у свою чергу, дуже важливо для збереження їхнього життя і здоров’я.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора